Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår

Gymmade som sagt. Bästa känslan efteråt. Måste försöka komma på nya mål när det kommer till träningen! Blir så slö när jag inte har några alls och kämpar på mycket hårdare när jag har något jag vill uppnå. Mina mål genom åren har varit allt ifrån att kunna ta tyngre i vissa övningar till att få större rumpa till att känna mig starkare ;p Just nu har jag inget mål alls. Tränar bara som om det vore tandborstning  – det ska bara göras.

Älskade bebis <3 Med sådan tandsprickning.. Tycker så synd om honom men han är ändå så go och så mycket duktigare än han behöver. Det är inte ofta han klagar men man ser verkligen hur jobbigt han har det i sin mun med hur han biter ihop käkarna, tuggar på allt han kommer åt, gnuggar med fingrarna i munnen, dreglar.. Han har typ åtta tänder nu.

Munkar till kidsen!

Bullar till mammorna! Och kaffe med GRÄDDE! Hade inte mjölk hemma så vi fick köra vispgrädde och gud så gott det var. Skakade den länge i förpackningen innan jag hällde ner den i kaffet.

Gjorde pizza på libabröd. La pasta/pizzasås på bröden, toppade med ost, champinjoner, grön pesto, oliver, röd lök. Salt, peppar, oregano. In i ugnen på 200 grader en stund. Tips, tips på ooootrolig lunch!! Så snabb med.

Alltid jag fem minuter efter att jag säger åt barnen att dom inte får spilla när dom äter i soffan ;p

Tjejerna <3

Åt barnens favorit tonfiskpasta till middag och avslutade deras kväll med att spela UNO och tjuv och polis. Och där i den stunden kände jag att FYFAN vad jag älskar att vara mamma. Och det blir bara roligare för varje år som går. Hur jäkla slitigt, jobbigt, intensivt, stressigt familjelivet och barn kan vara i stunder så ÄLSKAR jag att jag fick barn för åtta år sedan. Jag älskar mina barn så det gör fysiskt ont och jag ÄLSKAR deras personligheter. Jag har så oerhört snälla, roliga, sköna barn. Dom är så omtänksamma, coola och kloka. Är så imponerad över hur lite konflikter vi har, hur vi kan prata och kompromissa, hur dom är mot varandra och mot andra. Jag är så oerhört stolt.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish