Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er <3

Måndag igen och ny vecka. I helgen har jag firat det finaste jag har som fyllt hela åtta år. Och det slår mig att jag har varit mamma under just dom här åtta åren. Känns så sjukt att tiden har gått så snabbt, att jag har ett skolbarn och att jag är närmre 30 än 20 nu. Upplever också att åren går snabbare och snabbare för varje år.

Är så stolt över Jason! Finns seriöst ingen som har ett så fint hjärta som han har. Det är så stort och han inspirerar mig varje dag med sin värme, omtanke och kärlek. Världens finaste kille har jag fått. Och jag har sedan jag fick honom alltid kunna bekräfta att jag har gjort något otroligt bra som format en så otroligt bra människa dom gångerna jag har tvivlat på mig själv. OTROLIGT stolt är jag.

Något som är så speciellt med första barnet är ju att man även som förälder får uppleva allt för första gången. Detta är första gången jag har en åttaåring med allt vad det innebär. Det känns så häftigt!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Här kommer lite bilder från födelsedagen: 

Såhär såg morgonen ut! Så enkel tårta med bara marängbottnar, grädde och hallon.

Jolie fick två små lillasysterpresenter.

Och Jason var överlycklig över sina presenter.

Hjälpas åt att öppna allt!

Jag kommer för alltid vara en mamma som inte kan slå in paket, haha.. Blir så otroligt fult för har varken talangen, kunskapen eller tålamodet. Men brukar alltid tänka att dom ändå ska öppnas och att det inte spelar så stor roll då ;p Barnen bryr sig ju absolut inte!

Blåsa ut alla ljus! Hela åtta stycken nu alltså!?

Hade kalaset på Megazone med 11 kompisar + två småsystrar. Jag har fortfarande inte blivit en ”pinsam mamma” utan har en son som gärna är kärleksfull och gullig med mig fortfarande precis hela tiden. Hoppas att det alltid ska vara så, haha.. Inbillar mig ändå att jag är en cool mamma 😉 Nej, men en vacker dag lär väl även Jason tycka att mamma är pinsam så njuter av att det inte är så än. Och nej, jag är inte gravid! Har bara en mage som inte är helt platt hela tiden. Tycker det är så sjukt att man inte ens kan ha lite uppblåst mage (eller en VANLIG!?!?! mage) utan att få frågan direkt om man är just gravid. Och vet att det inte bara är så för mig utan att det är så många som jobbar med det jag gör som får frågan direkt magen inte ser helt platt ut. Men nej, jag är inte gravid!

Födelsedagsbarnet önskade sushi som mat!

Och sen öppnades alla presenter från vännerna. Jason har redan så många fina vänner och det gör mig rörd!

På kvällen åt vi middag hos bästa vännerna där vi uppvaktade Jason med tårta och sång ännu en gång!

Kommentarer

  1. Jenny

    Åderbråck är väl ofta ärftligt. Och kanske får man lättare åderbråck när man lyfter tungt och utsätter kärlen för påfrestningar? Sen blir vi ju alla äldre också, på gott och ont 🙂

  2. Em

    Finns nog ingen kvinna som har platt mage dygnet runt, cykeln runt! Mat, hormoner & stress styr detta hela tiden för alla. Blir så trött. När ska folk begripa att allt de ser på Instagram är ÖGONBLICKSBILDER. Många magar kan se platta ut för ett ögonblick – det betyder inte att de ser ut så jämt för det. Hå hå ja ja 😮‍💨 Tack för bra blogg! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish