Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Taormina

Vi hade några få, intensiva dagar på denna vackra plats och det är absolut ett av dom finaste ställena jag varit på. Här kommer lite (eller ja MYCKET) blandade bilder <3

Dusch med bebis innan sovdags!

Sovande bebis medan vi satt med var sin dator i sängen.

Ännu en seeen kväll och en middag på stan. Vi hittade ett ställe som låg lite avsides med fantastisk mat och otrolig utsikt! Verkligen en så fin avslutning. Detta var kvällen innan vi begav oss hemåt.

Mannen har burit runt på kamera och drönare konstant med väldigt lyckat resultat.

Detta kommer jag att sakna!! Alla croissanter fyllda med olika krämer och choklad! Mhmm… Har cravings på det nu! Finns det ens i Sverige? Har aldrig sett det eller åtminstone inte lagt märke till dom. Gillar vanligtvis inte ens croissanter men dessa var så så goda!! Åt alltid några stycken vid frukosten ;p RIP min mage. Kommer för övrigt också att sakna all färskpressad apelsinjuice. Det är bland det godaste jag vet! Måste börja göra det hemma.

600 bilder på familjen i röda kläder ;p Haha..

Vi hade med oss mängder med mat till Kenzo och tur var väl det för hittade ingen butik där det såldes. Hade med mat, smoothie och gröt i klämmisformat. Skönt att slippa glasburkar.

Åt otroligt tiramisu! Wow så god. Även detta är något jag vanligtvis inte gillar hemma i Sverige.

Haha, detta skulle inte vi äta men precis när vi skulle betala såg jag det på andra sidan disken och kunde inte låta bli att ta en bild då det såg så fint ut! =)

Ammat på i värmen.

Magiskt porslin överallt! Otroligt dyrt dock (tror det är handgjort!?). Köpte med mig det ni såg i morgonens inlägg. Inte så mycket med andra ord men kul att få med sig något litet hem ändå.

Åkte linbana ut till en otroligt vacker plats!

Och ammade med utsikt.

Killarna hann med ett snabbt dopp!

Kenzos 1000 olika ansiktsuttryck, haha. Så söt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish