Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej på er fina <3

Hoppas att allt är bra med er!

Jag mår bra och igår natt kom vi äntligen hem. Vi är trötta men glada och idag står jobb och lite fix hemma på schemat. Har massoooor med tvätt att ta tag i med. Imorgon fyller för övrigt Jason hela åtta år så kommer att behöva förbereda lite smått inför det nu under dagen. Är så sjukt att jag har varit mamma i ÅTTA år imorgon!? Var har tiden tagit vägen?

Två jobbiga upptäckter nu på slutet: 

– Senaste månaderna har jag tänkt flera gånger att ”vad är det för konstigt jag har på mitt ben!?”. Insåg för någon vecka sedan att det är åderbråck jag har fått. Förmodligen efter min senaste graviditet då jag aldrig någonsin haft så innan. Har inte slingriga, blå ådror under huden utan mer som att det buktar ut lite på några ställen. Syns med andra ord inte jättetydligt (än?) men jag har ändå bokat tid för att kanske ta bort dom då jag läst och kollat runt lite och det verkar som att just åderbråck bara blir värre och värre när man väl fått det. Fick ni åderbråck när ni var gravida? 

– Upptäckte igår att jag hade ett inkassokrav som hade förfallodatum för cirka två veckor sedan. Fattar inte hur jag lyckas!? Den låg dock i KIVRA och jag går nästan aldrig in och kollar där. Min man är den som sköter alla räkningar här hemma och jag får det mesta direkt i mailen eller som e-faktura. Fick en chock när jag upptäckte detta så måste ringa dit snarast möjligt innan räkningen skickas vidare till Kronofogden! Om den inte redan har gjort det..

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Igår fick vi äntligen hämta hem dom stora barnen och vi hade fått lite snö här i Umeå! Kenzo fick känna på snön såklart.

Denna ska jag dricka vatten nu framöver. ÄLSKAR den!

Och alltså kolla hur håret står rakt upp på denna lilla kille! Kan inte hantera hur gulligt..<3

Det lilla vi köpte med oss från Italien + en färgglad pasta till barnen och var sin present till dom.

Saknar för övrigt redan denna värme och dessa solnedgångar.

Kommentarer

  1. Mia

    Jag köpte pastaskålar när vi var där men dina var finare. Nu vinter i Stockholm. Ingen snö men iskalla vindar. Så fram med vinterkläderna. Men sneakers har jag till snön kommer. Trevlig helg och kram. 🍋🫒🍋🫒🍋

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish