Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Taormina

Hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och sitter i skrivande stund på hotellrummet, går igenom mail och lite annat. Bebbe sover! Snart ska vi ut och fota ett samarbete innan det är lunchdags.

Vi hade en låååång resa hit och Kenzo var så otroligt duktig. Vi hade först sju timmar i bilen följt av en flygresa. Efter 16 timmar var vi iallafall framme och detta ställe är så så så så fint! Så mycket finare än på alla bilder. Wow!

Önskar er en fin måndag och start på veckan. Kram/G

Kenzo sov typ hela vägen till Stockholm förutom med ett undantag när vi blev stannade av polisen. Då vaknade han till och vi fick gosa lite extra och amma massor. Han somnade om i min famn efter en liten stund. Tycker att det är så läskigt att bli stannad av polis!? Även om vi inte har gjort oss skyldiga till något, inte kör rattfulla eller liknande så får jag ändå alltid puls för tänker att jag har gjort något fel som jag inte vet om ;p Detta var bara en kontroll av körkort + nykterhetskontroll.

Han var en stjärna även på flygplatsen, hela flygresan och taxiresan till hotellet!

Lite bilder från första dagen här. Vi hade ju inte allt för många timmar innan sovdags så vi gick runt och kände in området.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish