Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hemifrån

Hade BVC-besök med denna lilla charmör! Han har börjat stå upp själv utan stöd nu. Korta stunder men ändå. Så häftigt.

Jasons önskelista! Han fyller ju år den 21a, några dagar efter att vi kommer hem. Min stora kille! Och tänk att jag har varit mamma i åtta år. Hur sjukt!?

Ätit Subway och blev absolut denna kaka till efterrätt. Min man introducerade mig för den när vi började äta Subway tillsammans och jag har haft sådana cravings på den sedan dess till och från.

Jolie skiner verkligen upp som en sol dom dagarna lillebror följer med och hämtar henne på förskolan. Även lillebror är gladast i världen över att se henne. Mitt hjärta smälter av dessa bilder.

Försöker läsa lite då och då för denna lilla herre (som för övrigt också har ett stort intresse i dammsugaren). Han är ju inte expert på att sitta stilla men en bok i taget brukar faktiskt gå bra om man läser med MYCKET inlevelse. Han blir så glad! Har mängder med bra bebisböcker kvar efter dom stora barnen och denna här ovanför med lilla spegeln + Babblarna är favoriter.

Har rensat ur Kenzos garderob på för små storlekar! Var verkligen på tiden!

Vi har blivit bättre på att promenera med vagnen. På vår ”lunchrast” brukar vi passa på att gå en sväng så att han får sova.

Bakade hälsosammare variant på chokladbollar och slängde även i lite proteinpulver. Recept finns HÄR.

Älskar ju verkligen nötter och speciellt cashewnötter med sourcream/onionsmak + salta mandlar. Dessa tipsade en av er om och dom var också så goda – med mozzarella/pestosmak!! Tipsar vidare!

Minns ni förresten att jag fick mens? Tror jag att det var iallafall!? Pågick bara i fyra dagar och var väldigt lite. Nu har det avtagit igen. Vi får väl se om några veckor om det är kroppen som sakta men säkert har kommit igång eller om det var någon superkonstig mellanblödning? ;p

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish