Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag den 13e

Hallå på er!

Hoppas att ni mår jättebra <3 Jag mår bra och snart bär det av mot Stockholm och vidare mot Italien. Vi håller på att packa och städa för fullt här hemma.

I förrgår hade jag en liten, liten blödning på pappret när jag torkade mig men tänkte att det säkert berodde på biopsin/kolposkopin jag gjorde för ett tag sedan. När det hade hunnit gå ett par timmar så insåg jag att det snart är en hel månad sedan jag gjorde den! Så blodet kunde ju inte vara från det.. Igår blödde jag också måttligt och även idag. Lite mer för varje dag sedan i förrgår. Och det är inte färskt blod utan mer brunt. Jag gissar på att jag har fått min mens igen efter ett vääääldigt långt uppehåll av graviditet och amning. Ammar fortfarande kan jag tillägga!

Efter Jason tog det över ett år innan jag fick mens. Efter Jolie tog det bara sju månader trots att jag ammade mycket. Nu har det snart gått tio månader. Så det känns väl ändå rimligt? Är dock lite fundersam just för att det är så pass lite.. Har ett minne av att mens är rätt mycket och klarrött!? Kanske är för att det tar ett tag för kroppen att komma tillbaka till det vanliga. Eller vad tror ni?

När fick ni tillbaka er mens efter förlossning? Dela jättegärna med er! Tycker det är så häftigt hur kroppen funkar.

Nu ska vi fortsätta packa och dona. Kikar in senare. Kram/G

Kenzo bar börjat använda en ny tandborste som borstar från tre sidor samtidigt. Superbra! Visar den med senare med! 

Kommentarer

  1. Fanny

    Hej! Hur många sovrum har ni i huset? Om ni skaffar ett fjärde barn, kommer alla barn ha ett varsitt rum då? Anledningen till att jag frågat är att jag gärna vill ha 3 barn men egentligen bara har 2 rum till barnen och undrar hur du tänker där! ❤️

  2. Susan Sällinen

    Fått mens 1månad efter båda förlossningar trotts att jag del ammade första och helammade andra, är helt individuellt.

  3. Sanna

    Typ 1 månad efter första förlossningen. Vart gravid 2 mån efter förlossningen😉 Fick tillbaka mensen snabbt även efter andra.

  4. Emelie

    Typ 6-7 mån med första dottern kommer ihåg att jag var helt slut ”första ” mens dagen , otroligt mycket mens och kände mig nästan sjuk .

    Andra dottern tog det lite över ett år , otroligt skönt tyckte jag 🥳

    Hur gick det med ultraljudet av magen ?

  5. Lo

    Jag ammar forfarande men bara till & från och flickan är lite över 2 år och jag har fortfarande inte fått tillbaka min mens. Fattar inte varför känns lite orättvist och som något är fel. Då jag gärna vill ha en bebis till 🤪 jag äter hälsosamt och stressa inte. Fick tillbaka den så fort jag slutade amma min son efter 2 år men tänker att jag helammar ju inte så borde väll inte vara det? Jag menar en del helammar och få tillbaka sin mens?

  6. Karolina

    jag fick min mens 1 månad efter efterblödningar så min son var inte ens tre månader trots att jag helammar och så var det med mina andra tre barn också tyvärr. jag fick också bara lite brunt sen uppehåll på en dygn utan att det kom något alls och sen 2 dagar igen brunt igen innan det small ordentligt och jag blödde rätt så mycket i 9 dagar.

  7. Linn

    Fick tillbaks min 10 veckor efter förlossningen, helammat hela tiden. Min barnmorska sa ”Ja din kropp är redo för att baka syskon nuru” 🤪

  8. Madde

    Delammade och fick min mens tillbaka strax efter min dotter fyllt 1 år. Tog också några månader för menscykeln att bli normal 🤭.

  9. Linn

    Jag fick tillbaka min mens efter två månader. Var så besviken haha. Tyckte det var så skönt att slippa. Helammade ska tilläggas!

  10. Malin

    Helammade båda och fick tillbaka mensen en månad efter efterblödningarna slutat så 3 månader efter förlossningen ungefär.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish