Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår:

Gjorde god frulle till oss alla i form favoritgröten. Mandeljmölk, havremjölk, havregryn, pumpakärnor, chiafrön, hackad banan, ceylonkanel, vaniljpulver. Såå gott! Ät med hjortronsylt, blåbär och skummad mjölk.

Ungarna var nog 100% friska igår men fick stanna hemma en dag för säkerhets skull. Jag är en sådan där som absolut inte vill riskera att dom kanske får tillbaka febern om dom vaknar feberfria på morgonen.. och så ringer dom från förskola/skola och ber mig hämta. Håller alltid hemma en extra dag. Hur gör ni?

Pappas nya fiskekläder hade kommit och det tyckte Kenzo var spännande. Tycker att min man är dösexig även i sina fiskekläder och då mina vänner är det äkta kärlek vill jag lova ;p

Jag och min lilla älskling <3

Åkte till IKEA då vi behövde köpa lite smått och gott. Och när vi hade varit där en stund fick jag så brutalt ont i magen så att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Gick böjd över vagnen 60% av tiden.. Min mage känner verkligen av stress/oro direkt och nu har jag haft en rätt orolig period (som ni vet) i mitt mående. Därav mycket kramper, smärtor osv. Jättejobbigt. Försöker iallafall ta hand om den så bra det går med bra mat och det hjälper faktiskt otroligt mycket. Hade jag ätit skräpmat varje dag nu + stress/oro så hade jag varit sängliggandes kan jag lova ;p

Mina killar! Tänk att när Kenzo är lika gammal som Jason så är Jason 14 år typ. Svårt att ta in..

Denna vill barnen alltid åka när vi är på köpcentret här i Umeå.

Kommentarer

  1. Anna Edlund

    tror du att det är magkatarr som spökar eller skulle du kunna lida av mag/bukmigrän?

    det gör jag och ser vissa likheter med dig

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish