Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Livet just nu:

Det börjar bli allt kallare hemma hos oss! Nu krävs varm, gosig morgonrock och tofflor igen och jag klagar faktiskt inte. Ser fram emot en höst full med massor av mys.

Blir en del smoothies med =)

Såhär kan en snabblunch hemma hos oss se ut! Fröknäcke och äggröra. Egentligen älskar jag när äggröran är sådär sjukt krämig. Då krävs det dock lite tid och att man har möjlighet att röra om konstant dessutom. Och så steker jag alltid i smör och har i en sked creme fraich i slutet. Och örtsalt och svartpeppar.

Mina minstingar <3 <3 Jolie lägger ner så mycket tid på sin lillebror. Det är så sjukt fint! Hon lär honom verkligen allt hon kan och pratar med honom som en vuxen typ. Jättepedagogisk och förklarar allt noga som om han förstår varenda ord. Men jag har läst någonstans att barn blir klokast i världen om man pratar till dom som om dom vore det 😉

Lunch på tu man hand med min stora, lilla sushiälskande tjej.

På tal om smoothies så är denna supergod att ha i! Tips, tips!

Och mammsen är igång med träningen och jag älskar det! Jag har (som jag skrivit tidigare) blivit en riktig kvällstränare! Älskar att gymma sent och känner mig starkare då + att det är mindre folk på gymmet och man slipper stå och höka efter maskiner. Såg någonstans rätt nyligen att det har sina fördelar att träna sent då man oftast är starkare för att man ätit mat under dagen och att man även (SÅKLART) får sova bättre efter ett skönt kvällspass. Skriver under på att det stämmer in för mig iallafall.

Alltså visst ser man hur busig denna pojke är på dessa bilder!? Min busiga, lilla älskling! Så älskad och så självklar. Nu har han officiellt varit utanför magen längre än i magen. Tio månader blir han i slutet på oktober. Kan nästan svära på att detta år har varit det år som passerat snabbast i mitt liv. Ju äldre jag blir ju snabbare går det.

Hade äran att få spela in ett samarbete tillsammans med mitt absoluta favoritmärke när det kommer till hudvård. Ni som har följt mig länge vet att jag använt dessa produkter i fleeeera år nu så är otroligt peppad på detta samarbete. Känns så oerhört genuint då jag inhandlat dessa år efter år och då det faktiskt var dessa som räddade min hy.

Kommentarer

  1. Ida

    Vill bara kommentera att det är så mysigt att läsa din blogg och se dina fina inlägg 🥰 blir så inspirerad till att göra god mat och familjeliv/träning/ inredning allting! ❤️

  2. Mia

    Jag tränar också senare. Skulle aldrig träna tidigt på morgonen. Men är kvällsmänniska. I dag 15 grader och sol i stockholm. 😊 Hoppas verkligen snön dröjer gillar inte alls det kalla vädret.

  3. Alexandra

    Snälla, vart är glasen ifrån?😍(smoothie).. förlåt, du har säkert svarat på den frågan tusen gånger tidigare men kan inte hitta🙈

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Dom är sååå himla bra och jag har dom då och då sedan flera månader tillbaka! 🙂 står bakom dom till 110% och tipsar varmt till alla som vill testa ha naglar, inte kan ha naglar dygnet runt på grund av jobb och liknande. Kul att visa upp ett alternativ för dom som inte kan, vill eller har möjlighet att göra naglar på salong hela tiden! Kram på dig! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish