Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden och bilder från kamerarullen:

– Njuter lite extra av mysdagar med min bästis. Vi brukar köpa gotta och se Youtube, babbla och bebisgosa. Och som ni vet vid det här laget så älskar vi smörgåstårta eller räkmacka och wienerbröd till efterrätt, hehe. Och så Brämhults lemonad!

– Bakade ett fantastiskt gott bananbröd förra veckan. Kan baka det igen denna vecka och slänga upp receptet här. Åt upp hela brödet själv på några dagar. Perfekt mellis!

– Alla barn som är födda med hjärtfel (här i Umeå iallafall) har en motorisk kontroll på Barnmottagningen. Jolie hade sin och fick göra allt från att stå i planka, göra armhävningar, springa 6 minuter runt koner i en korridor, sätta pärlor på en tråd osv. Detta pågick totalt i 1,5 h och hon hade med sig båda sina brorsor som stöd. Jason är verkligen min stolthet här i livet. VILKEN storebror han är till båda sina småsyskon. Helt otroligt stolt över honom och rörd av hur omhändertagande han är.

– HUR söt är inte min bebis i sin nalledräkt och matchande mössa i ull!? Jag orkar inte vad söt.

– Chiapudding är fortfarande en superfavorit här hemma. Och chiafrön är ett riktigt superfrö! Fulla med omega-3, fibrer och protein. Här nedan har jag bara blandat 1 dl kokosmjölk med 1 msk chiafrön + vaniljpulver och ceylonkanel. In i kylen och ät dagen efter. Tips är att göra mycket på en gång så har man för ett par dagar framåt. Toppar gärna med vaniljkeso, bär och nötter. Gillar för övrigt att variera mellan mandelmjölk, havremjölk och kokosmjölk. Får olika smak.

– Att få spendera dagarna med honom och hans pappa är verkligen det bästa jag vet. Är så fantastiskt att återigen ha möjligheten att kombinera jobb med att få vara nära bebis. Känner mig lyckligt lottad.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish