Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er <3 Jag mår bra men är trött. Blev för sent igår som vanligt ;p Tycker det är så himla trevligt att umgås med min man efter att Kenzo somnat för natten så vi beter oss lite som tonåringar då. Och timmarna bara rinner iväg.

Igår kväll smet jag också iväg för lite egentid med min bästis. Vi tränade och köpte hallonpaj med mjukglass i MAX drive-in, babblade och bara njöt av en liten stund utan alla kids.

Idag drar barnvecka igång igen för min del och det känns jättemysigt. Fick låna barnen lördagskväll-söndagsmorgon också så har inte behövt sakna dom allt för länge.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Myyyskväll!! Har förresten ett par nya favoritfransar! Fotar dom åt er nästa gång jag köper nya. Ser ni hur fluffiga dom är!? Och mycket mer hållbara än mina andra. Tycker att dom jag har haft varje dag sedan 2018 har blivit sämre och sämre med åren när det kommer till kvalitet tyvärr.

Har börjat äta L-glutamin för att läka tarmen + magnesium på kvällen. Många av oss kvinnor som stressar mycket förlorar väldigt mycket magnesium! Och eftersom att vi kvinnor i överlag stressar mer än män så har fler kvinnor brist på just det. Jätteviktigt att få i sig lite extra då. L-glutamin är en aminosyra som kroppens celler använder som energikälla. Tarmens celler använder också L-glutamin och därför kan man ”läka” tarmens slemhinna med denna. Att tarmens slemhinna fungerar är viktigt då det annars kan läcka ut tarmbakterier och slaggprodukter + att den behöver funka för att ta upp och släppa igenom näringsämnen.

Beroendeframkallande jäkla nötter. Och så dyra med. 29:- på macken, haha. Mitt lite för dyra beroende..

Morgonsmoothie med proteinpulver (vanilj), ananas, blåbär, banan, turkisk yoghurt, mandelmjölk.

Och vi har ätit så mycket bananpannkaka hemma i helgen. Här med yoghurt, honung, chiafrön, kokosflakes och kiwi.

Bunkrat upp lite smått åt den lille herren i huset.

Och fyllt på fruktlagret med inför veckan. Svenska äpplen <3 <3 Njuter!

Satt på ny sängkappa då den förra vi köpte var för kort ;p Det kostar att vara snål! Läste inte att den förra bara var 45 cm och tänkte ”åh vilket bra pris” men märkte snabbt att det blev dyrare då den inte passade så var tvungen att köpa en i rätt storlek. Och har inte orkat skicka tillbaka den gamla så den får vi spara och använda i något barnrum i framtiden. Så istället för att köpa en för 900:- direkt så köpte jag en för 600:- och nu fick jag köpa en ny för just 900:-.

Haft bästis här på frulle och YouTube-marathon.

Och haft möte med en ny mediabyrå här i Umeå som ska hjälpa mig med samarbeten framåt. Så spännande! Kul med lokalt också och vilken fantastisk, driven kvinna jag fick möta.

Massor med pussar på min skatt <3 Ni som tycker att han ser rödhårig ut.. Det är nog filtret jag använder i VSCO. Jag kör A9 alltid. Tror att det gör saker lite rödare. Han är rätt så mörkblond bara men ser verkligen rödlätt ut i vissa ljus och med detta filter.

Haft bebisdejt på stan i form av lunch med två vänner. Så gosigt <3

Och myskväll med min bästa vän!

Min stora, snälla bebis <3 Han vaknade med en sådan här liten lock som stod rakt ut. Älskar ihjäl mig!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish