Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

ÄLSKLING

Alltså denna pärla imponerar så mycket på oss föräldrar. Han har tandsprickning och det märks så på honom att det kliar i munnen och är jobbigt men samtidigt så gnäller han inte alls. Något som däremot händer är att han ibland kommer åt på något vis i munnen (medan han tuggar på något) så att det gör ont och blir superledsen plötsligt..

Annars så händer detta med Kenzo just nu:  

– Han har börjat borsta tänderna varje kväll. Vi glömmer ibland dom dagarna som inte syskonen är här. När dom är här så är det deras grej att borsta tillsammans alla tre inför sänggåendet.

– Han har ställt sig upp själv en gång. Utan stöd!

– Han säger ”PAPAPAPAPAPA” hela tiden. Första ordet blev pappa alltså.. Hehe. Men förstår det då han spenderar lika mycket tid om inte mer med pappsen.

– Han väser också ”kakakakaka” och gör kkkkkk-ljud ofta.

– Han har börjat pussas..

– ..Och bitas. Det är nog för att tänderna kliar. Han biter en i axeln medan man bär runt på honom. Som tur är biter han mig inte allt för ofta när han ammar men när han väl gör det så gör det ooooont.

– Han har börjat äta mer och mer små bitar. Har ju varit superfeg med att ge just bitar då jag är livrädd att han ska sätta i halsen men med typ sju tänder i munnen så har jag vågat allt mer. Lät honom smaka lite tonfiskröra här om dagen och han bara tjöt för att få mer, haha.

– Han har blivit mer och mer stabil när han står mot saker. Han lutar nu ofta bara magen mot ex. ett bord och står med händerna helt fria. Och lärt sig sätta sig ner från stående på ett smidigt vis. Förut föll han bara bakåt.

– Han sover nu tre gånger på dagen ganska rutinfast. Han har själv skapat dom rutinerna. Ska göra ett eget inlägg om mat och sovande som utlovat nu i veckan.

– Världens gladaste unge har vi! Nattade honom när min bästa vän var här och han skrattar sig till och med till sömns medan jag ammar. Han påminner mig så mycket om Jason i samma ålder. Alltid, alltid glad, sprudlande och skrattig. Och det fina är att Jason har kvar exakt samma personlighet idag.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish