Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hello på er <3

Hoppas att ni mår bra! Jag mår bra och startar dagen med det där jobbiga ultraljudet som jag har haft så mycket ångest över. Hoppas på lugnande besked nu på morgonen. Efteråt ska jag äta lunch med vänner och annars står jobb och gym på schemat.

Måste bara för övrigt få skriva av mig att jag har världens bästa svärmor och farmor till Kenzo. Vi får så mycket hjälp av henne med barnpassande och annat och det är SÅ tacksamt. Tänkte på det senast nyss när jag vaknade och blev lite rörd. Så fint för Kenzo med att ha en så fin relation med sin farmor <3 Jättetacksam är jag. Sedan har han ju SÅ många fina vuxna i sin närhet men vi får som sagt så mycket hjälp av just hans farmor i vardagen och därför tänkte jag på det lite extra.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Två bilder från en badstund <3

Dagens frulle! Fröknäcke med smör, prästost, tomat, salt, peppar och gräslök! Älskar gräslök!? Så underskattat, hehe. 

Kommentarer

  1. Carro

    Så underbart för er alla. ❤️ Kan tänka mig att det blir extra fint på något sätt för att barnens mormor inte är en del av ert liv. Verkligen något att vara tacksam över och win-win för henne också.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish