Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Några ”just nu”:

– Jag är så orolig inför mitt ultraljud av magen nu på onsdag! Har ju haft så konstiga smärtor som känns som muskelvärk men som kommer vid ospecifika tillfällen. Och det är liksom inte som vanliga magsmärtor utan känns verkligen på djupet och alltid på ett specifikt ställe. Tänker oftast inte på det på dagarna då allt går i ett med alla barn och vardagen.. Men på kvällarna när jag landar lite så kan oron komma över mig som tusan. Hoppas verkligen inte det är något. Kom på mig själv igår kväll med att tänka den värsta typen av tankar medan barnens godnattvisor var på och fällde en tår för att jag blev så rädd och ledsen. Älskar för övrigt barnens godnattlista som dom lyssnar på varje kväll när dom ska sova. Så fina sånger. Blir ofta helt rörd.

– Älskar min man och älskar relationen han har till Jason och Jolie. Blir så varm i hjärtat av att se dom tillsammans. Så tacksam över att dom har varandra <3

– Jag hittade dessa i Grekland och det fanns mängder med goda smaker. Alla gjorda på glutenfria havregryn. Borde ha köpt med mig ett gäng hem! Får nöja mig med denna påse som snart är slut, haha.

– I helgen gjorde vi ett ryck och rensade exakt alla avlopp och det var riktigt vidrigt! Jag gör ändå det rätt ofta och det är fascinerande hur äckligt det blir snabbt. Badrummet uppe är värst då det går en slang från badkaret till avloppet.. Nej, är glad att det är gjort nu iallafall. Då kan vi slappna av ett halvår framåt iallafall.

– Försöker hitta roligare sätt för Jason att träna på att skriva och bad honom hjälpa mig att skriva en handlingslista. Kan vara det finaste jag sett. Min stora, lilla älskade kille <3

– Har börjat med ampuller som ska återfukta massoooor på djupet! Blir kul att se om jag ser någon skillnad efter en vecka. När man kör sådana här så unnar man sig verkligen ännu lite mer egentid i badrummet på kvällen just för att man blir SÅ noga med att jobba in produkten ordentligt i ansiktet.

– Vi handlade lördagsgodis i helgen såklart och gud så mycket roliga nyheter som fanns på Hemmakväll. Försöker undvika vitt socker nu men hittade så mycket jag måste testa längre fram! Bland annat dessa nedan.

– Haha, skriver att jag försöker undvika socker och lägger upp naturgodiset ;p Okej, mitt undantag till att undvika socker i helgen blev ett fåtal cashewnötter i vit choklad.

– Höstmyset här hemma är igång och svenska äpplen och tända ljus känns så HÖSTIGT!? Håller ni inte med? =)

– Njuter verkligen av att ha stora barn!? Och en mini med såklart <3 Jason var på kalas i söndags på Megazone och vi lämnade av honom där, tog en fika, mötte upp några vänner på bibblan och promenerade sedan tillbaka för att hämta upp Jason + en vän till honom för att åka hemåt. Jolie fick också några poletter att spela för i spelhallen medan vi väntade.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish