Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Kantarellpasta

Gjorde en kantarellpasta som blev så krämig och god! Dock lite väl salt så om jag gör om den igen kommer jag att dra ner på saltet, hehe. Gjorde samma till bebbe fast utan salt och han åt massor!

Du behöver: 

– Kantareller

– 2 schalottenlökar

– Två vitlöksklyftor

– 1 svampbuljongtärning

– Parmesan

– Timjan och gräslök

– Salt, peppar, soja

– 2 förpackningar matlagningsgrädde

– Valfri pasta

Gör såhär: Stek kantarellerna i olja eller smör. Tillsätt finhackad schalottenlök och pressa i vitlök. I med grädde, soja, buljongtärningen. hacka i timjan och gräslök och riv i cirka 1 dl parmesan. Salta och peppra efter smak och tillsätt sedan den färdigkokta pastan. Servera med ännu mer parmesan!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish