Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej på er!

Mår ni bra? Jag mår bra men är döööödstrött.

Redan torsdag förresten! Så sjukt. Blev en sen kväll för oss igår. Känns som att vi båda har suttit med näsan i jobb hela denna vecka! Körde ett städrace på kvällen följt av ett gympass och när jag kom hem så hamnade jag framför datorn igen. Och så har jag en supersnuttig bebbe som absolut vill sitta fast i mig när han sover just nu.. =) Så mysigt! Försöker ta tillvara på varenda stund med honom. Snart är han stor.. Tiden går så snabbt!

Idag står jobb och gym på schemat och så ska jag försöka ta mig an alla säckar med tvätt också.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Filmade två samarbeten igår bland annat. Och innan någon vill ge mig tips om att få bort finnar på ryggen.. Det är inte finnar! Det är myggbett. Alltså ni förstår inte hur ihjälbitna vi blev i Grekland. Visste inte ens att det fanns så mycket myggor där.. Helt galet. Varje natt fick vi säkert fem nya bett. Och nej, det var inte vägglöss – vi såg myggorna flyga runt i sovrummet, haha. Ändå galet egentligen att man ska behöva överförklara allt på sociala medier och det sitter så djupt i mig efter åtta år med detta yrke.

Vår goda groda inne på Ica igår!

En liten vardagsglimt. Blev nattning av alla tre kids ensam igår då pappan i huset skulle träna innan mig. Var så trött! Men alltså vet ni – det är inga problem! Dom stora barnen är så duktiga! Borstar tänderna, duschar, ser godnattsaga och lyssnar på mig när jag säger att dom efter det ska krypa i säng och lyssna på godnattsång tills dom somnar medan jag nattar lillebror. Helt knäpptysta är dom också. Tänker ofta att dom är så mycket duktigare än dom behöver vara. Har haft sådan tur.

Glad nakenfis, haha!

Kvällsfikat i sängen och pappapussar när man sover.

Kommentarer

  1. Alice

    Hur trimmar du ditt benhår? När jag rengör mitt benhår med en rakhyvel dyker det upp hårda och svarta hårstrån efter 2 dagar 🙁 🙁 Det är riktigt dåligt.
    Hur ser dina ben så rena ut? Rengör du ditt benhår varje dag? Snälla ge mig din åsikt 🙁

    1. Anonym

      Det är samma för mig. Riktigt jobbigt, speciellt på somrarna. Även fast jag skrubbar osv så blir det ibland innåtväxta hårstrån också. :/

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting