Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Startar morgonen direkt med jobb och det är det som står på schemat exakt hela dagen. Ikväll kommer min fina svärmor hit på middag och så tänkte jag hinna med ett litet träningspass också.

Älskar myset i sovrummet på kvällarna nu.. Alltså ÄLSKAR tända ljus. Finns seriöst inget mysigare. På tal om sovrum så..

..fick vi äntligen hem lamporna igår! Nu är hela rummet snart komplett och jag är nykär i det. Var så trött på det där mörka gamla rummet, haha.

Tränade under vår ”lunchrast” igår alla tre.

Mannen överraskade med att ha varenda fönster tvättat när jag kom hem från Grekland. Blev sååååå fint! En liten sjuk bekännelse är att jag faktiskt inte tvättat fönsterna en enda gång sedan jag flyttade in här för över fem år sedan. Går inte ihop med min städmani, jag vet.. Har tänkt att jag ska ta in någon varje år men aldrig gjort det och så har det slutat med att jag tänker ”men nästa år blir det av”.. Hur ofta tvättar ni era fönster!?

Dessa höstiga blommor fick jag när jag kom hem.. <3

Och vår bebis fick borsta tänderna för första gången igår. Syskonen var så engagerade och hämta tandborsten, tandkrämen och ville hjälpa till. Han ville absolut inte lämna ifrån sig tandborsten för övrigt.. Tror den var skön mot hans kliande, ömma tandkött. Fem tänder är på g upp samtidigt som sagt!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Angelika

    jag ÄLSKAR att putsa fönster och gör det MINST 1 gång varje månad 🙈
    bor dock i lägenhet efter en väldigt trafikerad väg så fönsterna blir dammiga super fort. 😐

  2. Maria

    Kommer att bli så mysigt i ert sovrum! ✨☺️ Varifrån är väggskåpet? Är på jakt efter liknande som inte är så djupt. Tack på förhand, kram

  3. Sanna

    Jag putsar dem några ggr per år. Använder en kärcher fönsterputsmojäng som gör det hela sjukt enkelt och snabbt. Jag är inte supernoga utan är nöjd bara det blir gjort:) det gör stor skillnad med rena fönster!

  4. Britt mari

    tvättar fönsterna många gånger per år. tycker det känns smutsigt runt omkring inne om jag inte har rena fönster. tycker det är kul att putsa blir så fräscht.

  5. Emma

    Jag tvättar fönster 2 gånger om året, våren och hösten. Skulle de behövas en extra gång för dem är smutsiga så gör jag de när behovet finns 😊
    Sitter i sen jag var barn och bodde hemma att man putsar fönsterna, framförallt inför julpyntandet då jag sätter upp julgardiner, då vill man ha rena fönster 😃😍

  6. W

    Haha jag är exakt likadan med fönsterna ;p är också städgalning och allt måste vara pedantiskt rent MEN fönstrens tvättas tyvärr aldrig. Tänker att jag ska ta in någon men blir för snål.. bor dock inte så stort med bara 6 fönster så borde ta tag i det 🥲

  7. Anonym

    Tvättar fönsterna en gång på hösten och en gång på våren, vet inte om det egentligen behövs så ofta men det är inpräntat från min mormor som alltid tvättade fönsterna med oss när vi var små. Tänker alltid varje gång att ”så smutsiga är de väl inte” men sen efteråt är det alltid stor skillnad 🙂

  8. Emma

    Tycker fönstren blir galet smutsiga hemma hos oss, putsar typ en gång i månaden 😛 i matsalen och tv-rum, fast sovrummen på övervåningen kanske 2-3 gånger per år.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish