Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hoppas att allt är bra med er!

Jag mår bra och är förhoppningsvis lite piggare idag än vad jag var igår. Gud så trött jag var! Ett exempel på att jag var trött var att jag på Ica började lägga ner mina matvaror i en främmande mans vagn. Till slut kom han fram och sa att han tror att jag har blandat ihop våra vagnar – vilket jag absolut hade, haha. Nej, jag funkar verkligen inte när jag är trött. Slängde också en hudkräm i soporna istället för en bajsig blöja då jag hade dom i var sin hand.. Aja, bättre lycka idag! Tog mig iallafall iväg för ett litet träningspass igår och det tänkte jag göra även idag. Och så har vi en del jobb på schemat som vi måste ta tag i + fix här hemma. Ska visa er vårt (läs mannens) senaste fixande imorgon! Tänkte fota under dagen.

Önskar er en fin tisdag. Kram/G

Dessa bästisar var överlyckliga över vetskapen om att en syskonvecka ligger framför. Annars var faktiskt mannen på besök hos stora barnens pappa i helgen (när jag var utomlands) och drack kaffe med alla barn och bebisar. Tycker att det är så fint att vi alla ändå kommer överens. Så fint för barnens skull framförallt <3

Smoothie till mamma och samma smoothie till bebbe fast utan proteinpulver och kollagen.

Vårt favoritfika på kvällarna nu!! Nötter (cashew sur cream & onion, rostad majs och salta mandlar är favvisarna av dom salta och cashew i vit choklad, cashew i mjölkchoklad och jordgubbar i choklad är dom söta favoriterna), smoothie, fröknäcke med västerbottensost och tomat + svenska äpplen. Älskar svenska äpplen! Kan äta hur många som helst och till min stora glädje var dom på extrapris på vårt Ica. Kommer äta så många i veckan, hehe.

Kommentarer

  1. Elina Eriksson

    Mysigt att vara hemma igen 🥰 Har ni provat chasewnötterna med Pesto och Mozzarella? Finns iaf vid naturgodiset 😍 SÅ goda 🙏🏼

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish