Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

20% hos GAAM

Inlägget är betald reklam för GAAM/Proteinbolaget

Tänkte slå ett slag för mitt samarbete med GAAM (som egentligen bara är på instagram) men vet att koden är väldigt efterfrågad och produkterna populära! Så lägger upp koden här med ifall att ni skulle vilja handla något. Många av er som läser här inne har ju inte instagram exempelvis av vad jag har förstått sedan tidigare.

GABRIELLA20 ger iallafall 20% på allt från GAAM och det gäller även nedsatta priser. Dryckerna är så goda och har enligt mig noll bismaker! Bästa dryckerna på marknaden om jag får säga min mening. Man kan mixa och blanda flak som man vill och dom är redan till bra pris innan koden bör tilläggas. Med koden = ännu bättre. Finns även träningstillbehör, såser, bars, milkshakes, proteinpulver, gainer, kosttillskott – HÄR ser ni hela utbudet.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish