Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Otursdag

Hej på er <3

Hoppas att ni mår bra!

Vi hade en sådan otursdag igår! Min vän som jag reser med skadade sig och vi fick uppsöka läkare för att hon skulle få några stygn! Läkaren var otroligt okänslig och sydde helt utan att bedövningen hade fått ge effekt. Han tyckte också att vi verkade nervösa och använde mig som ”sköterska” för att lätta upp stämningen som absolut inte lyckades då jag inte ens hade tvättat händerna. Han ville liksom att jag skulle ta i sprutor och saker som han skulle använda på henne. Blev bara jättekonstigt allting! Hon var verkligen så modig!! Jag som själv inte ens behövde göra något jobbigt blev helt svimfärdig av att se henne ha så ont medan han sydde och var otroligt nonchalant dessutom. Fy!

Efter det var tanken att äta middag i Rhodos men när vi promenerade runt så såg vi en mamma med ett barn som satt mitt på vägen där alla gick. Hon satt och bad om pengar och barnet var typ drogat för att ligga stilla. Såg så fruktansvärt ut och bebisen var i Kenzos ålder. Jag bröt bara ihop och grät floder. Kände en sådan tomhet i hela kroppen. Hade gjort det oavsett men vet att mina amningshormoner gjorde allt tio gånger värre. Världen är så orättvis och livet är så orättvist. Är det något jag inte klarar av så är det barn som inte har det bra och far illa. Jag går verkligen sönder. Just för att dom är så oskyldiga och hjälplösa och inte har bett om att komma till världen. Tänkte på min egna bebis som ligger hemma i en varm säng i ett tryggt hem. Att han får mat varje dag och är så otroligt rik på kärlek och även materiella ting. Nej, fy.. Det brast för mig helt igår efter den synen. Var fruktansvärt att se. Förstår att många kanske tycker att jag är SÅ töntig för det ser ju ut såhär på många ställen.. Men att se det med egna ögon och inte kunna göra något alls mer än att i så fall ge dom pengar var så himla jobbigt. Gjorde ont i hela mig. Så middag i Rhodos blev det inte och vi åkte tillbaka till vår lilla ”by” och åt middag på ett litet ställe här efter att jag hade samlat mig lite.

Annars låg vi bara och solade hela dagen igår, hann med ett träningspass på ett litet gym här i närheten innan! Vi myser bara på och tar saker i vår egna takt och det är precis vad jag behöver. Jätteskönt!

Idag blir en bättre dag. Vi ska snart ut på äventyr till Lindos! Har varit där tidigare men är en av dom vackraste platser jag varit på så tåls ju att besökas igen.

Kram/G

Får uppdateringar hemifrån och hjärtat brister av kärlek! Gud vad jag saknar min bebis.. <3 Saknar såklart dom andra barnen med men dom är ju äldre. Är också van att vara ifrån dom varannan vecka sedan väldigt långt tillbaka. Men jag saknar såklart alla tre. SÅ otroligt mycket.

Solade i många timmar igår. Har alltid varit en sådan som solar helt utan spf då jag aldrig bränner mig men nu kör vi spf 50 på hela kroppen och i ansiktet. Märks att man börjar bli vuxen =) Bikinin är från nelly.com!

Pumpar mjölk som en galning, hehe. Har så otroligt mycket och det märks verkligen hur mycket bebbe fortfarande ammar. Han ammar ju knappt dagtid hemma (tänker jag) men det blir säkert 8-10 sådana här flaskor per dygn fulla.

Idag ska vi prova en ny restaurang, haha. Kanske på tiden!? Men har man väl hittat ett ställe med SÅ god mat så vill man inte gå någon annanstans och bli besviken.

Kommentarer

 1. Gigi

  Hej!

  Jag har en fråga efter ni fick eran son när hade ni sex igen?!!!

  Jag är lite orolig hade sex med min pojkvän igår oskyddat efter 1 månad typ efter förlossningen

  Bör jag göra gravitet test om 1 månad ?
  Jag tänker är farligt nu att jag kan få nå infektion eller nåt???

 2. Johanna

  Är likadan med barn som far illa. Var så förut också men sen jag själv fick bebis (eller började bli värre som gravid) så klarar jag inte ens av tanken på barn som far illa… grät när jag läste ditt inlägg 😭😭

 3. Carro

  Stackars din vän! Jag gissar att ni var på det kommunala sjukhuset. Det är faktiskt katastrofalt dåliga där. Jag har bott på ön så har tyvärr en del dåliga erfarenheter där, både gällande vuxna och barn. Hoppas ni får det fint i Lindos, fin plats men alltid så sjukt varmt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish