Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej på er!

Gud vilket internetstrul jag har! Försöker blogga från mobilen nu så blir inte superlånga texter tyvärr!

Startade dagen med grekisk yoghurt + honung på balkongen och sedan har vi bara solat vid havet heeeeela dagen. Jag som är världens badkruka badade i havet och det var en dröm! Hatar verkligen att bada men är så varmt nu så blev tvungen. Och det var varmt i vattnet med. Enda gången jag badar är verkligen utomlands i havet och nu var det många år sedan. Typ 2017 tror jag, haha. Hur sjukt!?

Så gott!

Vid 18-tiden gick vi tillbaka till hotellet, duschade och gjorde oss i ordning för middag! Åt på ett så mysigt ställe i denna lilla by/stad (?) och maten var otrolig!! Wow! Älskar grekisk mat men har varit halvt allergisk mot det efter att vi var där två veckor i rad under förra året när jag var tidigt gravid. Redan under första veckan så slog mitt graviditetsillamående in och jag blev så äcklad av ALLT! Minns att jag tänkte att jag aldrig mer skulle kunna äta tzatziki och oliver igen. Kräktes av tanken. Med facit i hand borde vi inte ha åkt alls då men resorna var redan betalda och gick inte att avboka + att barnen var så taggade. Men fy så illa jag mådde.

Är ju som sagt här med en av mina äldsta och närmsta vänner! Har känt varandra sedan vi var 13 år typ och är ju otroligt att kunna vara 100% avslappnade med varandra.

Uppdateringar hemifrån får jag hela tiden och mannen har varit helt otrolig. Han är verkligen världens bästa pappa! Han hade alla kidsen själv i söndags, tog dom på Leos och åt sushi till middag, körde dom stora till skolan imorse och har hunnit fixa massor hemma. Han har satt upp gardinerna i sovrummet bland annat, ska visa er direkt jag kommer hem! Saknar saknar saknar min familj och framförallt min bebis. Min underbara, lilla, stora, söta bebis.

Fick prata FaceTime imorse och mitt hjärta går sönder! Pumpar som en galning och är rädd för mjölkstockning men går hittills ändå bra. Fick en knöl på ena bröstet igår kväll men lyckades ändå tömma den. Mina snart fem år av amning av barnen har ändå gett lite koll på hur man ska rikta pumpen för att tömma olika kanaler, hur man ska handmjölka osv osv. Känner mig ändå rätt trygg i att jag grejar det.

Måste köpa denna choklad idag! Den som är bubblig med vit choklad i, mhmm.. har försökt vara snäll med min mage för har extremt mycket semestermage för stunden, haha. Varför får man alltid det!?

Älskar alla fina blommor här! Mot vita husen. Dröm! På onsdag ska vi åka till Lindos och på fredag in till själva Rhodos. Imorgon väntar ännu en luuuugn chilldag. Måste tillägga att jag sov fram till 12 idag. Var så galet trött efter resan, hehe.

Nu ska jag ta bort mitt smink och försöka sova! Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    jag lärde mig på en kurs om lymfmassage att problemet kan avhjälpas med stödstrumpbyxor. det ska jag verkligen testa nästa gång då jag var uppsvullen och förstoppad hela veckan senast.

  2. Sanna

    Är också på Rhodos och vi var i Lindos idag. Extremt klassisk grekisk by, mysfaktorn var hög med andra ord. Men väldigt mycket turister och svårt att parkera med bilen, haha.
    Om ni har nån dag över kan jag rekommendera Tsambika beach, så fin strand!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish