Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från Grekland!

Hej på er!!

Hoppas att allt är bra med er och glad måndag. Jag befinner mig i Grekland med en av mina bästa vänner och vi kom hit rätt sent igår kväll. Är på ett så skabbigt hotell med iskallt vatten i duschen, inget internet, ingen AC på rummet och mögligt badrum men vad gör det om 100 år? Vi ska mest sola, bada, vila, läsa böcker och äta god mat. En resa som bara har fokus på återhämtning.

Jag får alltid såååå kaos med magen när jag flyger. Spelar ingen roll om jag har ätit, inte ätit, ätit jättenyttigt eller bara skräp. Får ALLTID magknip, blir så uppblåst och får ont. Så igår var en sådan dag och idag hoppas jag på en bättre. Har med mig två bröstpumpar för att undvika mjölkstockning så hoppas att jag ska klara mig från det med. Saknar min familj där hemma men det är sååå underbart att vara i värmen. Är över 30 grader varmt här!

Ska försöka uppdatera så mycket jag kan men är som sagt knappt något internet här så är jättesvårt att få till det tråkigt nog. Önskar er en superfin dag! Stor kram/G

Några snabba bilder från igår! Vi köpte med oss massor av småplock och åt vid havet när vi kom fram. Mysig middag! Och så gick vi runt i området. Så vackert!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish