Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej torsdag och god morgon fina ni!

Hoppas att allt ör bra med er. Jag mår bra och idag har vi fullspäckat schema. Ska hämta ut paket till jobb, filma och fota, träna, handla och tänkte också inhandla en matberedare. Ikväll har Jason fotboll, jag ska laga en tånagel som lossnat (gör ju gellack och blev chockad när jag såg att lilltån plötsligt saknade färg, hehe) och så ska det packas inför Grekland.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Gårdagens frukost som bestod av proteinsmoothie på banan, mango, jordgubb, ananas, passionsfrukt, vaniljkvarg, vaniljprotein och mandelmjölk. Såå god! Och ja, ni ser ju vad som står där bredvid. Har sprayat barnens hår i förebyggande syfte. Kikade igenom båda två och det verkade inte ha flyttat in några löss än – hoppas jag! 

Kommentarer

    1. Pernilla

      Fast det där ser ut som Prevent – sprayen som Linicin har, tror jag. Den ska ju isf sprayas i håret i förebyggande syfte.

    2. Helene

      Men det är ju inte lusbehandling (som man aldrig ska använda förebyggande) utan en specifik spray som ska användas just förebyggande för att förhindra att lössen fäster/”flyttar in”. Du kan googla själv så får du se 😊

    3. Tessie - fyrabarnsmamma ♡

      Det är inget lusmedel som står där på bänken, det är ett ”förebyggande medel – Prevent” som just är till för att spraya i förebyggande syfte. Jag har samma spray hemma och alltid sprayat mina barns hår med den i förebyggande syfte när det går löss på skola/förskola – och ingen av oss i familjen har någonsin fått löss.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish