Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder från igår:

Slet upp alla sommarens blommor ur krukorna och slängde. Skönt att ha städat i ordning lite inför höst och vinter. Nu måste vi inhandla presenningar och lägga över allt på altanen bara.

Behövde köra bort bland annat en stor byrå från vårt kontor och hyrde släp.

Evighetsgöran! Försöker ta tvätten lite då och då nu istället för att vänta med den i två veckor, haha. Blir ju på ett vis mer att göra men på ett annat mindre. Så trött på dom enorma tvättbergen ;p

Gosade med denna goda gubbe igår inne i ett av barnrummen. Blev nykär i lampan som sitter där. Har knappt tänkt på den sedan den hängdes upp.

Fick hämta hem detta lyckopiller från föris! Hon bjöd på chokladbollar som hon gjort av sand och jag bjöd på cashewnötter i bilen på väg hem.

”Är Kenzo vaken!?” ”Är Kenzo med i bilen!?”. Alltid så mycket frågor om lillebror vid hämtning. Gud, vad både Jason och Jolie älskar sin lillebror. Blir så varm i hjärtat.

Gårdagens middag! Har två sista måltider kvar med Hello Fresh nu!

Redo för Grekland nu!

Gosprutten! Han får alltid vara utan blöja hemma (bästa han vet) och han bajsade såklart ner hela mattan och golvet direkt jag tog av den.

Gårdagens gym hela högen!

<3 <3 <3

Chokladnötter när bebbe sover.

Och pysslade om mig själv lite extra i badrummet innan sovdags. Vi försöker komma i säng innan 00 och det går sådär. Men sömnen behövs verkligen så vi får kämpa på med det tills det går.

Kommentarer

  1. Josephine

    Kan inte du göra en video på youtube där du visar innehållet på din telefon, typ en what’s on my iPhone video. Skulle vara så roligt, kram!🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish