Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Sovrummet

Nu är sovrummet i ordning och det som är kvar att ordna är: 

– Matta! Men den är beställd och kommer förhoppningsvis i slutet av denna vecka.

– Mörkläggningsgardiner. Också beställda men kommer nog nästkommande vecka. Valde ett par enkla och beiga som hade fått goda omdömen. Kan visa sen när dom landar. Tänkte köra gardiner i två lager och ha kvar dom vita, skira som vi har från Himla. Och sätta dom mörkläggande på en egen skena precis framför. Lyxkänsla!

– Gömma bort sladdar. Tänkte gömma bort precis alla sladdar med lister så att det blir cleant och måla över så att dom döljs så gott som möjligt.

– Taklampa och en lampa till ett av nattduksborden är på ingång.

– Lite små detaljer när det kommer till inredningen som ljus, någon bok, någon poster eller bild. Detta tänker jag att jag tar allra sist så får vi känna in rummet lite och se vad som behövs och var.

– En ny mörkläggningsgardin ovanför fönstret då den är så sliten efter fem år. Men det är ingen stress med den!

– Sänggavel? Är dock inte säker på om jag vill ha det längre. I så fall kanske en låg i linne? Tänkte rotting men kanske blir för mycket med rotting på sängborden och rotting på gaveln. Ska suga på karamellen innan jag bestämmer mig..

Vår ”inflyttspizza” blev nötter och smoothie på golvet medan bebbe sov sin förmiddagsnap. Så mys! Min man har varit så duktig och gjort allt JÄTTEsnabbt. På typ 1,5 dygn. Jätteskönt att han verkligen tog sig tiden. Väggfärgen här i sovrummet är ”sand” från RUSTA och den är magiskt fin som ni ser! Kikade även på färg från Jotun och dom hade en som jag ville ha som såg EXAKT likadan ut som denna ”sand”. Den vi valde är ju dock otroligt prisvärd så tips, tips!

Kommentarer

  1. Nellie

    Hej!

    Vilket otroligt vackert sovrum ni har:) vart kommer det fina skåpet med stenplatta på?

    Ha en underbar resa i Grekland <3

  2. Maria

    Jättefint 🤩👌ser så harmoniskt och fint ut.
    Väggskåpet, varifrån är det? Skulle passa fint även i vårt sovrum här hemma.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish