Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår:

Startade dagen med denna frukost. Bebbe åt samma som oss vuxna förutom att han varken har salt eller västerbottensost i sin äggröra.  I smoothien är det jordgubbar, mango, banan, mandelmjölk och turkisk yoghurt. Och så la jag i proteinpulver och kollagen i vår smoothie efter att jag hade hällt av Kenzos. del.

Hängde på bibblan med bästis och bebbe igår en stund.

Och mötte upp pappsen för lunch efteråt.

Filmade med barnen hemma.

Måndagsglass innan middagen. Helt okej ibland tycker vi! Jättebra tycker kidsen.

Jolie var ledsen över att inte kunna ha sina finskor som hon kallar dom. Hon har inte haft dom en enda gång i sommar tråkigt nog. Förhoppningsvis passar dom fortfarande i vinter om vi åker utomlands hela familjen då.

Annars gjorde vi inget speciellt. Stod bara mys och bus på schemat igår kväll innan middag. Jason gjorde sin läxa också.

Hello fresh till middag och medelhavsgnocchi!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish