Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder från kamerarullen

Gud vad många inlägg det blev idag men ibland blir det så. Har egentligen inte något speciellt att skriva men här kommer några osedda bilder från min kamerarulle från denna helg.

En liten älskling i gåstolen! I ett tomt sovrum. Detta var precis när vi hade börjat plocka ur alla möbler därifrån.

Här har vi sovit en natt nu! Ganska mysigt ändå måste jag erkänna.

Alla inredningsgrejer från sovrummet hamnade inne på kontoret så länge.

Åt god middag i helgen! Laxsida som jag pressade citron över, la på citronskivor på, saltade, pepprade och in i ugnen. Rödbetor, potatis, sötpotatis och morot som jag la ner i en skål, hällde över olja och rörde runt innan det hamnade på en plåt. 220 grader på både fisk och rotsaker! Såsen är creme fraîche, majonäs, finhackad dill och röd lök, lite vitlökspulver, röd rom, salt, peppar. Och så sallad med babyspenat, crispsallad, tomat, gurka, oliver, smulad fetaost och massor av pressad citron, olja, salt, peppar! Gott och enkelt!

Att klä på denna lilla man blir mer och mer av en utmaning. Han vill absolut inte ligga ner och bli påklädd och nu är det knappt ett alternativ att sitta i famnen heller. Större delen av tiden här hemma har han dock endast blöja eller är nakenfis. Det är så han trivs allra bäst.

Fått fina blommor av svärmor och svägerska <3

Upptäcker allt här hemma som vanligt!

En snabb helgfrulle. Stekte bara ägg på låg värme med smör, salt och peppar. Och så lite avokado med chiliflakes.

Och en till frukost från helgen. Bananpannkaka med proteinella, valnötter, blåbär/hallon, kokosflakes. Pannkakorna är gjorda av 1 stor banan, 4 ägg, 1 dl mandelmjölk, lite havregryn, vaniljpulver och ceylonkanel.

Köpte förresten denna matta till sovrummet istället för den från Rusta. Mest för att denna var mycket billigare men minst lika fin! 200×300 valde jag så den kommer täcka stora delar av golvet.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish