Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriseradeShopping

Lite nytt

Vi har ju ett litet medicinskåp hemma men det rymmer inte allt så tog tummen ur och organiserade, köpte denna från Clas Ohlsson och la ner det som inte får plats i lilla skåpet här i. Blev toppen i tvättstugan! Älskar ordning och reda, hehe.

Köpte denna höstkofta och nya strumpor till Kenzo.

Och högst upp på min önskelista just nu: 

– Storpack med salta cashewnötter i mjölkchoklad, hehe.

– Frystorkade hallon! Vill köpa och ha på gröt, yoghurt osv.

– En matberedare. För att kunna göra egna såser på typ avokado, göra hummus, fixa barnmat enkelt. Vilken är bäst!? Tipsa gärna!

– Sänggavel i rotting.

– Resa till Lollo och Bernie med hela familjen i vinter.

Kommentarer

  1. Z

    Hej bästa Gabriella! Har några frågor, vissa har jag ställt tidigare i kommentarer men vet inte om jag missat att du svarat så ställer dem igen. Om möjligt får du jättegärna svara i ett inlägg!
    – vad ska barnen ha för kläder i höst och vinter? Framförallt kenzo! Har en liten i samma ålder som kryper men inte går och jag vet inte vad jag ska välja för höstkläder till honom….
    – hur gör du för att kunna ha snygga toppar med öppen rygg utan bh? Jag avskyr bh men alltså tuttarna lever sitt egna liv nu när man ammar så ser inte alls lika bra ut på mig som på dig. Kan du inte tipsa om lite snygga toppar du köpt som har lite stöd för brösten?
    – hur ofta äter kenzo vanlig mat per dag? Hur ser en vanlig dag ut med mat för honom?

    Du är grym och ser upp till dig som människa och mamma något enormt!! Kram till dig och familjen

  2. Emelie

    Hej Gabriella! Följt din blogg såå länge & då är jag ändå 23 år.
    I perioden mellan din exman och nuvarande (iom det var barn & giftemål inblandat så känns som det är lite annorlunda då), upplevde du hjärtekross från någon och isåfall hur hanterade du det och tips kring det?
    Givetvis vet jag att tiden läker alla sår och det blir bättre (se på dig liksom!!) men det gör så ont. ❤️

    1. Ida

      Gör sådant som du själv gillar: spa, träning, sticka, kolla film och umgås med nära och kära. Även om det känns ledsamt och hemskt, gör de grejerna ändå som du gillar- tillslut är du ute ur sorgen 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish