Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Tänkte skriva torsdag men insåg att det redan är fredag. Tiden går så snabbt! Idag har vi massor med ärenden på schemat och så ska två jobb filmas med. Vi tänkte åka ut i skogen och filma! Blir nytta och nöje i ett. Något som jag har på min ”måste-göra” lista är just att vara ute i naturen mer. Märker hur bra jag mår av det don få gångerna jag faktiskt är det. Nästa år kaaaaanske jag överväger att följa med min make på någon av hans fisketurer för att bara vara i nuet för en stund. Mitt enda krav då är att vi måste hyra en fräsch stuga, hehe. Då kan jag tänka mig att följa med tillsammans med alla kids.

Startade dagen igår med smoothie. Avokado, mango, banan, turkisk yoghurt och bebbe älskar den lika mycket som jag. Efter att han hade fått sin del upphälld i en skål så la jag i lite proteinpulver med vaniljsmak + kollagen och mixade igen åt oss vuxna.

Håller fast pappas fot, haha.

Och upptäcker precis allt hela tiden.

Myset hemma hos vännerna igår <3

Var tvungen att fota hur han knutit sin lilla hand i bilen. Han älskar att åka i storkillestolen och kan kolla ut genom fönstret hela tiden. Så spännande tycker han.

Gårdagens middag! Hello Fresh är verkligen super men har ändå lite tanke på att få ner våra matkostnader ännu mer i höst och vinter. Så ska ha kassen ett tag till och få mer inspiration och sedan börja skriva egna matlistor igen och handla därefter. Supergott i denna rätt iallafall att bara blanda ruccola med citron, salt, peppar och olivolja. Kommer helt klart att göra fler gånger till andra middagar och kanske slänga i lite tomat med. Sejen är bara panerad med panko, citron, hackad dill och persilja + olivolja sen in i ugnen. Och såsen är gräddfil, salt, peppar och hackad persilja + dill.

Min helt perfekta lilla bebis. Han har börjat ha någon typ av ”nattskräck” och vaknar till och GALLSKRIKER dom gångerna han vaknar. Har pågått i kanske tre dagar nu. Han lugnar sig dock lika snabbt när han får lite närhet. En annan grej jag har tänkt på är att han svettas SÅ mycket om huvudet. Minns att Jason var precis likadan… Blev sådana pölar när han låg och sov på lakanet. Just runt huvudet. Och Kenzo är så med. Och då sover han liksom i bara blöja och utan täcke men är ändå jättevarm och svettas.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish