Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TORSDAG

Hej och god morgon!

Mår ni bra? Hoppas det <3

Tänker att jag startar bloggdagen med lite bilder från igår så hörs vi lite senare igen.

Stor kram/G

Min bebis som står upp mot allt och stressar ihjäl sin mamma just nu ;p

Han har känts lite förstoppad nu på slutet så igår startade vi morgonen med att inhandla plommonklämmis som intogs direkt i bilen. Fick byta pyjamas direkt vi kom hem då det blev en kladdig historia. Men han verkar ändå börja förstå sig på hur man äter direkt ur en klämmis och gör det bättre och bättre för varje gång han testar.

Gårdagens lunch blev absolut rester. Bästa som finns är att ha matlådor hemma tycker jag!

Har precis aaaallt i korgar just nu. Tycker att det är så fint!

Hade myskläder hela dagen igår!

Och mini fick klämmismat till middag. Dessa på bilden tycker jag är så bra och smakar väldigt gott. Tycker även jag faktiskt haha, tips!

Hur gör ni efter att ni har matat era bebisar? Räcker ju liksom inte att torka av med våtservett då hela han är helt geggig. Brukar försöka mata honom i bara blöja och sedan duscha av i badkaret. Han har inte blivit torris av det än men känns kanske inte som en långsiktig lösning. Han hatar haklapp bör tilläggas och blir så arg av att ha den på ;p

Jag åt tacos i soffan när bebbe hade somnat för natten =)

Har börjat med retinol-ampullerna som jag skrev om för ett tag sedan.

<3 <3 Lite bilder från gårdagens kompishäng. Och ja, han fick smaka på min glass. Blir man inte mer chill ju fler barn man får? Jag upplever verkligen det när det kommer till vissa saker iallafall. Är däremot mer orolig för varje barn jag får också, haha.

Kommentarer

  1. Malin

    Hej !
    Med barn nummer fyra och nu femman så klär jag ofta syskonens gamla slitna t-skjortor på dem när de äter. Femte barnet godkänner haklappar men det gjorde inte fyran 🙃 😉

  2. Mira

    man kan väl inte både vara med chill och mer orolig? antingen eller 😜 absolut mer chill blev jag med andra barnet! Oroade mig så mycket för plötslig spädbarnsdöd med första och kollade andning ofta. Med andra barnet tror jag var orolig en gång vid förkylning? hehe.

  3. V

    inga bra tips för att slippa kladd, men att låta barnen äta själv från så tidig ålder som möjligt är bättre än att mata och sen finns det skedar som man skruvar på klämmisar så att dom inte tror att man ska suga i sig mat.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish