Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra och idag ska jag få träffa min bästa väns nyfödda bebis. Är så pirrig!! För er som inte vet så har ju vi nio månader mellan våra söner, sex månader mellan våra döttrar och nu åtta månader mellan våra bebisar som båda två blev pojkar. Hur kan det ens klaffa så bra!? Och inget av det har varit planerat bör tilläggas. Det har bara råkat bli så.

Senare kommer min fina svärmor hit och umgås med bebbe och så ska jag gymma. Annars ska jag handla lite och fixa smått här hemma idag. Tänkte göra lite jobb vid datorn och även beställa lite grejer till sovrummet som vi ska börja göra om nästa vecka.

Vet ni förresten!? Igår bokade jag en resa till Cypern i oktober med en av mina vänner. Och jag åker ju till Grekland om två veckor med en kompis med. Gud, vad jag behöver detta. Bara sola, äta god mat, sova, träna, läsa böcker och babbla. Längtar, längtar, längtar. Känns såklart lite jobbigt att åka bort från familjen men vet att jag kommer att komma tillbaka med så mycket mer energi, mindre stress, mindre ångest och orka vara mitt bästa jag. Något som jag verkligen tycker är viktigt att komma ihåg som förälder är faktiskt egentid. Man blir knäpp till slut annars. Iallafall jag. Jag behöver verkligen komma ifrån ibland för att orka med barnen och hemmet och allt annat som vardagen erbjuder, hehe.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Lilla klätterapan! Tror seriöst att han kommer att börja stå utan stöd snart. 

Kommentarer

  1. Em

    Gabriella ! Vad använder du för värmeskydd och hårolja OM du fortfarande använder extensions? 🙂

    Jag fixade mitt hår för en vecka sen ungefär och håret ser ut som jävla shinto 😂😅

  2. Alice

    hej! Jag har följt dig och din blogg varje dag i snart 10 år. Du är en underbar person och en underbar mamma för mig. Jag vill fråga dig! Hur rakar du dina ben? Efter att du rakat ditt benhår, blir inte dina hårstrån hårdare och svartare? Jag rakar benen med en rakhyvel, men den 3:e dagen dyker det upp hårdare och svarta hårstrån 🙁 Händer detta dig också? kan du snälla svara mig? <3 kram

  3. Sara

    Jag unnar alla mammor egentid men första året är det inte meningen att vi ska vara ifrån våra barn mer än max ett dygn kanske. Att vara ifrån sin bebis (som bara är bebis i ett år) i en vecka i två omgångar ganska nära. Vi är inte biologiskt gjorda för det, våra kroppar känner som vi förlorat vår bebis, rent fysiskt. Det är såklart djupt rotat i oss att inte lämna våra bebisar när de behöver oss som mest. Såklart din bebis kommer må bra ändå men skillnad på det och vad som finns i oss djuriskt. Din bebis kommer även den känna sig övergiven, tro att mamma är borta. Och nej, pappan är inte lika viktig första året. Också i oss sen långt tillbaka, de är ute och jagar osv. Du kan intala dig att det blir skönt men redan efter två dagar kommer din kropp rent fysiskt och psykiskt börja må dåligt och din bebis med.

    1. Fia

      Onödig och skammande kommentar. Att komma bort gör hon just för att hon inte ska må dåligt i långa loppet. Bebis kommer ha det toppen hos sin pappa.

    2. Vic

      Jag tänker att varje mamma gör sina val utifrån sina egna barn och deras behov. De inte ska skammas för de val de gör så länge det inte skadar barnet.
      En sådan kommentar kan bara spä på dåligt samvete och skuldkänslor, vilket känns onödigt, speciellt när Gabriella delat med sig av hur hon mår just nu.

    3. Maja

      När du kommer med sådana påståenden får det mer slagkraft om du faktiskt kan hänvisa till adekvat forskning som styrker dina teorier.

      Hellre en glad mamma som fått utrymme för egentid (om det är det hon behöver) än en ledsen mamma som är fast med sitt barn hela första året för att hon inte har något annat val.

    4. Karin

      Jag undrar verkligen över syftet med denna kommentar. Vad är det du vill uppnå? Om man tycker att det är en bra idé att skriva en sån kommentar till en hyfsat nybliven mamma som man dessutom vet inte mår på topp när hon redan bokat en resa som hon bedömt att hon behöver för att just orka vara en bra mamma så tror jag att man behöver ta en titt på sig själv och sitt eget mående. Blir du triggad? Läs inte. Tycker du att hon gör fel? Gör annorlunda själv. Kan vi alla bara deala med våra egna problem istället för att projicera dem på andra?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish