Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ännu en grej..

Alltså hur less tror ni att jag blev när jag upptäckte ännu ett husrelaterat problem!? Pumpen var äntligen fixad och klar och nu plötsligt upptäcker jag denna spricka i kaklet som går från taket och hela vägen ner till bänkskivan! Ringde till försäkringsbolaget som sa att jag måste ringa byggfirman då det ska vara 10 års garanti från deras sida enligt konsumentverket. Hoppas det stämmer.. Känns ju inte jättekul att behöva byta kakel var femte år. Har någon av er tips eller erfarenheter kring vad som gäller? Huset är fem år gammalt i år.

Hade en vän här igår för bebismys och hon köpte med sig lunch till oss. Blev några timmar av tjejsnack medan bebisarna upptäckte varandra. Det var SÅ gulligt. Dom har träffats förut med och sist började Kenzo storgråta för att han insåg att det var en annan person i hans ålder i samma rum. Varje gång han såg den andra bebben så brast han ut i gråt, hehe. Denna gång log dom till och med mot varandra så känslan från hans sida var annorlunda nu som tur var!

Senare på kvällen fick jag middagsbesök! Min älskade barndomsvän kom hit och lagade mat till oss.

Blev pankopanerad blomkål med ris och massor av goda grönsaker till! Mhmmm.

Måste för övrigt visa denna hylla som jag fick upp i barnens rum! Köpte den på Jysk för typ 100:- och den passade så fint där. Satte dock bara upp den med tejp för vill känna efter var jag faktiskt ska ha den innan vi spikar =) Barnen har redan fyllt den med lite småsaker.

Kommentarer

  1. T.R

    Kan absolut ha fel men har för mig att det brukar vara 2år på hus men är kaklet i badrum kan det vara annat. Sen är det väl alltid det där att kunna bevisa hur och varför skadan kommit.

  2. Emma Åstrand

    Hej Gabriella! jag undrar vad det är för tejp du använder som klara en hylla med saker på?! Lämnar den inga märken? Hoppas att det är ok, med en sådana frågor. Tack för din fina blogg!

  3. Karin

    Vi hade en spricka i kaklet inne i badrummet efter några år och det är för husen rör sig och då uppstår spänningar.
    För vår del var det aldrig något problem utan vi kontaktade vår husleverantör och de kom och bytte ut de trasiga kakelplattorna utan problem 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish