Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bebis frukost

Nu har Kenzo en frukostrutin och det är gröt! Han äter det varje morgon och varje kväll. Vet att många kör välling till kvällsmål men jag är team gröt istället och har varit med alla mina kids. Inget av mina barn har druckit välling någonsin faktiskt nu när jag tänker på det ;p

Så ja, havregröt är grejen här hemma! Vi köper denna nedan. Egentligen är det ju superenkelt att göra pulver själv och jag kanske kommer att göra det längre fram. Gillar dock köpesgröt av den enkla anledningen att den innehåller vitaminer och järn och när han är så liten känns det viktigt att han får i sig allt han behöver.

Jag blandar den bara med kokat vatten och lägger i en stor klick smör! Och alltid någon frukt till. Favoriterna är banan, blåbär eller nektarin. Nektarinen river jag bara med rivjärn och blåbär/banan mosas med gaffel.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish