Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre utflykter

– På bilderna nedan så gjorde vi en sommarutflykt till Norrbyskär som är så fint här utanför Umeå på sommaren! Våra vänners släktingar har hus där så vi blev bjudna på fika och umgicks. Supertrevligt! Det var tyvärr här Jason slog upp sitt huvud och vi fick åka in till akuten och limma. På bilden där han kör båten var vi på väg tillbaka till fastlandet för att ta oss till sjukhuset. Han fick styra skutan som plåster på såren med andra ord. Han var så nöjd!

– Varit på Gamlia som alltid med barnen! Det är ett måste varje sommar. Denna gång hade vi turen att få rida häst och vagn också! Så roligt.

– Innan vi reste hem från Stockholm så gjorde vi ett besök i Mulle Mecks lekpark. Googlade faktiskt på ”roliga lekparker i Stockholm” då vi hade mycket tid att döda innan vi skulle rulla vidare. Tumme upp från hela familjen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish