Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Tacogratäng

Här kommer ett fantastiskt recept på en fantastisk tacogratäng! Så god!! Och lite roligare alternativ till den vanliga fredagstacosen.

Haha, vi hade så mycket sopor så allt hamnade i en sopsäck på köksbänken ;p 

Du behöver: 

– Köttfärs (vi hade vegofärs från Anamma)

– 1 gul lök

– 1 grön paprika

– 1 vitlöksklyfta

– 1 paket färskost tomat och örter

– 1 burk tacosås

– 3/4 stor burk creme fraich

– Riven prästost (litet paket)

– Jalapenos

– Tomater

– Salt, peppar, rökt paprikapulver

Gör såhär: Starta ugnen på 220 grader. Stek färsen i olja tillsammans med hackad gul lök och paprika. Pressa i vitlök. Tillsätt tacosås. Lägg i botten av en ugnsfast form. Blanda ihop färskost, creme fraîche och riven ost i en skål. Häll över köttfärsblandningen. Toppa sedan med tomater och jalapeños och in i ugnen i cirka 30 minuter. Servera med goda tillbehör och nachos!

Till detta är det också så gott med denna ”sallad” (eller kanske ska kalla det salsa) på majs (som jag stekt i smör), koriander, tomat, salt, peppar, chiliflakes och pressad lime.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish