Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Lyckan över att få vakna bredvid denna godbit varje morgon! Hur fin är han inte!? Älskar så att jag går sönder. Han är verkligen så glad på morgonen med och skrattar, ler och myser. Tänk att jag fick en tredje bebis. Det trodde jag faktiskt aldrig.

– Jag har börjat tvätta med tvätt-tabletter och älskar det!? Så smidigt att slippa hålla på med pulver som alltid geggar runt så att man får rengöra massor efteråt.

– En av mina porslinsblommor i ett av barnrummen har aaaaaldrig blommat trots att jag haft den i många år. Nu plötsligt dök det upp en så speciell blomma som jag aldrig tidigare sett. Tycker nästan att den ser lite äcklig ut då den är lite hårig, hehe. Dom andra porslinsblommorna jag har i huset är helt vita!

– Jason har blivit en så stor kille! Han har ofta vänner över och dom hoppar studsmatta, spelar tvpspel och skämtar med varandra. Känns så himla skumt att ha ett skolbarn här hemma. Tänk att han går i tvåan nu!? Och har egna intressen, tycker att mamma är lite pinsam ibland – ja ni fattar. Det är häftigt, härligt och jag älskar det! Älskar alla åldrar på barnen men ju äldre dom blir desto roligare blir det tycker jag. Småbarnsåren är både mysiga, jobbiga och otroligt intensiva men att ”komma ut på andra sidan” som jag tycker att jag har gjort nu med Jason och Jolie är fasiken en dröm. Njuter av att dom är så stora, roliga att prata med och formas allt mer till egna individer. Jag älskar att vara mamma till alla mina barn. Så otroligt mycket.

Frukostdate i bilen med min stora, lilla kille innan skolan. Han fick välja det han ville ha inne på Ica och så satt vi där brecid varandra och åt frulle. En helt vanlig tisdag. 

– Hade lite egentid med Jolie när Jason var med vänner och Kenzos pappa hade Kenzo. Vi lerade, åt glassbåt som smälte och ramlade ut ur skalet och därav behövde ätas i skål (haha), kollade på Diana & Roma på YouTube och städade trappen. Jag torkar för övrigt den där jäkla trappen var och varannan dag och det är alltid lika smutsigt. Om jag någonsin bygger hus igen överväger jag typ enplansvilla enbart för att slippa trappen och allt skräp i den.. Rimlig tanke ändå. Älskar för övrigt som jag skrivit tidigare toppar med öppen rygg just nu. Har fastnat totalt för det och är det är i princip det enda jag vill ha på mig.

– Denna klätterapa är återigen ööööverallt just nu. Varje dag är en riktig upptäcksfärd och det roligaste som finns just nu är snusdosor, eluttag och mobiltelefoner. Man får ha stenkoll precis varje sekund. Vi ska för övrigt beställa en gåstol nu! Känns som ett bra alternativ nu när han bara vill upp och stå, gå längs med saker osv. Då vet man att han är trygg och kan plocka ur diskmaskinen i lugn och ro. Nu går det knappt att göra något då han som sagt ställer sig upp mot ALLT och ramlar.

– Var på IKEA en sväng igår och hittade en ny burk till toan, en sil + lite ljus. Fick sådan höstkänsla av att köpa ljus!? Nu är det ju snart säsong för mys igen och får man säga att man längtar!? Jag gör det iallafall. Tycker det är galet mysigt att elda i kaminen, tända ljus överallt och se serie med något gott om kvällarna.

– Och på tal om mys och hösten så har jag tjuvstartat med min klassiska favoritgröt igen. Riktig höstmyskänsla över den! Kokar upp havremjölk med haregryn och har i chiafrön, krossade valnötter, hampafrö, hackad banan, vaniljpulver och kanel. Låter koka upp länge på låg värme och serverar med bär, proteinella och varm, skummad mjölk. Favorit!

Kommentarer

  1. Mathilda

    Ni väljer själva såklart men såna gåstolar är inte att rekommendera ur ergonomisk synvinkel.

    Barnen kan få svårare att hitta balansen för rygg och nacke av dom eftersom de ”inte ramlar” av att luta sig snett.

    Dessutom händer många olyckor.

    Gåvagnar finns det ju en hel del också och de är lite bättre 🙂

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Jaa, jag vet! <3 pratade med BVC med och eftersom han redan är så motoriskt före sin ålder så såg dom inga problem med att han är i gåstolen lite då och då. Såklart inte för mycket eller för ofta för dom tränar fel muskler då med bland annat. Kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish