Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag

Och hej på er!

Jag är tröööött idag! Kenzo sov oroligt i natt. Känner mig ändå fräsch och rätt välmående då jag tog en dusch igår kväll och gjorde hela min långa ritual med asiktsmask, inpackning, rakning av ben, skrubb av fötter osv. Var verkligen välbehövligt.

Igår fick jag ännu en gång frågan om VARFÖR mitt barn har pyjamas så ofta. Eller ja, varför han har det typ hela tiden. Denna fråga har jag fått sedan mina andra barn var små så börjar bli van. Och mitt svar är – varför inte!? Och vad spelar det för roll om han har pyjamas hela dagarna eller inte? Han är en bebis ;p Jag ska ändå förklara anledningen återigen för er som inte har hängt med och verkligen funderar kring detta. Jag har ofta haft pyjamas på mina barn som små då dom alla (speciellt mina söner) har varit väldigt knubbiga och goa. Och med body och byxor så har jag upplevt att dom är mer missnöjda då kläderna ofta sitter för tight och oskönt mot magen. Speciellt när dom sitter upp! Så pyjamas/onesie har jag alltid haft på mina kids som små just av bekvämlighetsskäl för deras skull och för att inget ska trycka åt eller klämma oskönt mot kroppen. Sedan har dom alltid fått krypa runt helt nakna hemma med och då varit som aaaabsolut nöjdast. Varje gång man tar av Kenzo blöjan så tjuter han av lycka, haha. Men det kan jag förstå! Är ju knappast skönt att ha blöja på sig dygnet runt. Hoppas ni som funderade fick svar på er fråga =)

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Pyjamasen på dom som vanligt, hehe.

Och jag älskar denna snygga tröja! Är en träningstopp så hade den på gymmet och sedan resten av dagen. Tog tyvärr ingen bra bild på den.

Och när vi ändå pratar pyjamaser och kläder så köpte jag faktiskt body och brallor till mini. Tycker att Kappahl har dom byxorna som sitter mest löst och skönast längs bebismagen.

Min fantastiska trio och triss i kärlek <3 <3 <3

Kommentarer

  1. Isabell

    Varje gång jag ser bilder på din bebis tänker jag ”gud vad skönt, det är fler bebisar som lever i pyjamas!” Har faktiskt länge tänkt att skriva det till dig! Min bebis är 8 månader och har pyjamas 90% av tiden, mjukt, skönt och då rör han sig bäst. Ser ingen anledning till att trycka ner ungen i massa gulliga kläder, vill ju att han ska vara bekväm och lycklig. Ibland har han hängslebyxor och body, det upplever vi sitter lika skönt som pyjamas typ 😊 tack för att du fortsätter lägga upp pyjamasbilder! ❤️ Och ärligt, finns det något gulligare än bebisar i pyjamas? 😍

  2. Caroline

    Haha min 8 månaders har också alltid pyjamas på! det bästa och skönaste de kan ha som inte spänner o klämmer. Sen finns det ju pyjamasar med figurer som ser mer pyjamasaktiga ut och andra som ser mer vardagliga/neutrala ut. Tycker själv ofta att bodys o byxor är så tajta…byxor speciellt i linningarna.
    💗

  3. Sofia

    Har också ofta pyjamas på min bebis! Så mycket gosigaste för henne.
    En fråga gällande träningskläderna. Har tänkt på det förut men nu skriver du att det faktiskt är så, du tränar först och sen har kläderna resten av dagen. Känns det inte ofräscht? Både svettiga (ditt och eventuellt andras) kläder och ingen dusch? Svettas du inte när du tränar..? Själv får jag massa utslag om jag inte tar av träningskläderna och duschar direkt efter träning… Och vill skrubba hela mig om jag nuddat något där det är tvivelaktigt hur rent det egentligen går att få efter andra. Du verkar älska att ha rent kring dig och städa men jag får inte ihop detta 😅

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Men så mysigt <3 Nej, faktiskt inte! Alltså jag svettas ju lite men inte överdrivet. Blir mest varm bara. Och kör ju deodorant så luktar inte svett. Duschar sen på kvällen bara! Brukar gå jättebra för mig. Men förstår dig, är ju nog en heeeel del bakterier på gymmet som man får på kläderna under tiden som man är där ;p <3 Kompenserar med att städa mycket istället, haha 😉 KRAM

  4. J

    Har pyjamas på mitt barn 90% av tiden. Hon är också en stor bebis och tycker som du att byxor ofta sitter tight över magen haha! Också smidigt vid blöjbyte ju, vi kör alltid pyjamas med dubbeldragkedja 🙂

  5. Maria

    Inget fel att ha pyjamas på mini ❤
    Vart är Jolies byxor ifrån, min tjej älskar också sånt mönster.
    Hoppas du får en fin helg!
    Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish