Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre:

– Igår hade jag en så dålig kväll efter en bra dag. Bröt ihop helt då jag hittade tre stora finnar runt munnen. Har haft fin hy jättelänge och inte fått onda eller ömma finnar på evigheter. Alltså verkligen på eeeevigheter. Men nu kom dom. Gör så ont med! Och detta blev en påminnelse kring att jag behöver stressa ner/oroa mig mindre och att jag inte har mått så bra på senaste. Mått mående har jag ju skrivit om förut. Vissa dagar är iallafall bättre än andra och det är tacksamt. Men min själ och mitt psyke är rätt oroliga just nu och har varit under lång tid och därav utbrott förmodligen. Sedan bryr jag mig inte om finnarna i sig egentligen men slungades direkt tillbaka till tiden som jag pluggade 220%, hade företag, hus och små barn själv. Detta resulterade i sjuka problem med hyn, magen, halsbränna + att jag spydde blod ibland. Allt detta av stress. Vet faktiskt inte om jag delade med mig av det så utförligt där och då men så var det iallafall. Sökte vård och inga konstigheter hittades så stress var ju det som skapade allt detta. Så ni förstår ju vad stress kan göra med oss. Det ÄR fruktansvärt läskigt. Hur som helst så är jag livrädd att få sådana enorma utbrott som jag hade för flera år sedan under denna tid när jag tog för mycket på mina axlar. Jag har ju en del ärr kvar i ansiktet som påminnelse från det. Vill aldrig, aldrig hamna där igen! Och det var nog rädslan för det som gjorde att jag blev så ledsen igår. Grät iallafall en stund, fick kramas lite och drog sedan och tränade. Något som är sjukt är att jag alltid blir så fruktansvärt stark när jag mår dåligt. Jag får liksom ut aaaallt på gymmet. Blev chockad över hur tungt jag orkade och det kändes inte ens tungt, hehe. Gjorde en high five med mig själv efteråt och kom hem väldigt välmående. Ett gympass kan verkligen vara som medicin.

Har verkligen fastnat för fina ryggar på toppar. Vill ha det hela tiden nu! Och min lilla rompa har börjat ta form igen efter graviditeten. 

– Handlade hem lite smoothiegrejer på vägen hem! Dessa grejer har vi alltid hemma för att kunna slänga ihop goda smoothies. Ett bär som jag älskar är björnbär! Sjukt goda när dom smält lite att ha i yoghurt bland annat. Tips, tips!

– Och smoothiehösten är för övrigt kittad med nya, fina glas. Här ser ni två av dom! Har köpt lite olika då många av våra glas har gått sönder med månadernas gång.

 

Kommentarer

  1. Louise Persson

    bara nyfiken eftersom jag aldrig pluggat, vad innebär det att plugga 220%?
    Hade man jobbat 220% hade det ju inneburit över 80 timmar i veckan.

    1. Johanna

      Man räknar antalet högskolepoäng, dvs hur många kurser man läser samtidigt. 100% är 30 högskolepoäng per termin. Vill man läsa en utbildning snabbare läser man fler kurser samtidigt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish