Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår bra och startar dagen med att baka lite nyttigheter. Kommer givetvis recept nu i dagarna. Försöker ju verkligen att dra ner på allt socker som ni vet men att amma gör ju att man blir helt GALET sötsugen. Någon som känner igen sig? =) Har fått en del frågor om hur mycket jag ammar och hur länge jag vill amma och det är så olika från dag till dag. Känns som att Kenzo snuttar hela dagarna vissa dagar och andra dagar så äter han i princip bara mat och ammar morgon och kväll. Han äter verkligen otroligt bra när det kommer till vanlig mat! Stod och lagade lasagne + lax och rotsaker till honom för ett par kvällar sedan för att fylla upp frysen. Men han älskar i princip allt han får smaka på och det är ju jättekul!

Och hur länge jag vill amma.. Alltså så länge som möjligt. Förhoppningsvis typ 1,5-2 år som dom andra barnen. Finns så otroligt mycket fördelar med amning för både mamma och barn om det fungerar och känns bra för båda (såklart).

Startade dagen såhär igår! En halvtimme med bästis i bilen och en kall chailatte. Goals ändå va, hehe ;p Efteråt satt jag med datorn och jobb i ett par timmar innan Jasons skolstart.

Och sedan var det dags. Min stora, lilla kille. Som nyss var en bebis och nu börjar tvåan. Åren har verkligen gått så otroligt fort men samtidigt så känns det som att SÅ mycket har hunnits med under dessa snart åtta år som han har funnits. Om ytterligare sju år så kommer jag stå i samma sits med min andra son som är bebbe just nu. Så häftigt. Jag ser fram emot allt som ligger framför samtidigt som jag vill stoppa tiden.

Tankade i spöregn efter att vi hade hämtat upp barnen.

Och sprang en sväng på RUSTA för att inhandla färg till vårt nya sovrum. I helgen påbörjar vi projektet – äntligen!

Denna matta ska vi nog köpa och ha under sängen!

Beeesatt av dessa nötter. Ska jag äta något sött och gott så är det typ alltid dessa. Ska köpa hem ett storpack som en av er tipsade om!

Gårdagens middag var fantastiskt god! Jolie hjälpte till att laga. Salladen var så enkel men sjukt god. Bara gurka, morot, salt, peppar och pressad lime. Testa! Kommer helt klart göra igen.

Läser bok för Kenzo varje dag. Dessa är favoriterna just nu. Gud så han älskar Babblarna!

Kvällsbadet och lyckan över att äntligen få ha dom här hemma <3

Önskar er en fin tisdag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Rebecka

    Jag blir också heeelt galet sötsugen nu när jag ammar.
    Bakar typ hela tiden, äter chokladkakor, godis, chips o dip osv osv.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish