Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag och skolstart

Hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er! Idag är det måndag den 21a och det innebär skolstart för min stora, lilla kille. Han börjar i tvåan idag. Så sjukt! Jag sitter och jobbar för stunden och ska snart bege mig mot skolan för skolstartsmöte. Idag får jag också hem barnen så denna vecka är det rutiner, rutiner, rutiner som gäller. Kommer nog ta ett par veckor att komma in i hösten och skolan igen efter en lång sommar. Men jag är redo!

Önskar er en fin start på veckan så hörs vi mer om en stund. Stor kram/G

Blev en shoppingrunda med bästis och bebis i helgen. Har aldrig haft ett såhär ”vilt” barn för övrigt. Han skulle absolut ner på golvet på IKEA och krypa runt hela stället. Vagnen passade inte och inte famnen heller. Han har börjat slingra sig ur min famn för han vill BARA vara på golvet och då är han nöjdast i världen. Och han älskar verkligen att stimuleras och vara i olika miljöer, se olika saker, klättra på allt, stoppa allt i munnen. Ja, det låter som vilken bebis som helst men varken Jason eller Jolie har varit så extrema. Dom har varit mycket lugnare och mer nöjda med mindre. Aldrig vägrat att vara i famnen heller när man går runt någonstans. Absolut vagnen men famnen har som sagt aaaalltid funkat. Men inte för denna lille herre.

Kom hem med detta!

Och dessa doftpinnar som doftar SÅ gott och mycket. Tips!

Mysig lunch hemma i hennes vardagsrum.

Igår åkte jag iväg för ett par timmars egentid och gjorde laser och ansiktsbehandling hos min fina Leila på Systra Mi.

Har haft min underbara svärmor hos oss på middag som också hjälpt till massor med bebis i helgen. Så tacksam för att hon är bäst. Vet att många inte gillar sin svärmor eller har en knepig relation men jag har verkligen fått den bästa av dom bästa. Känns som att sitta och babbla med en nära vän.

Han som ställer sig upp mot allt hela hela tiden. Hände en olycka i helgen som jag kan berätta mer om i ett inlägg framöver men gud vad dålig jag kände mig då jag verkligen var precis bredvid. Men han är så jäkla snabb.

Hur fin blev nya puffen i vardagsrummet!?

Före: 

Efter: 

Behövdes verkligen en större korg till mim hudvård om man säger så.. =)

Använt dessa ampuller nu på slutet och ska testa samma märke men med Retinol nu framåt! Läst så mycket gott om dom.

Sushi i parken har hunnits med! Har varit dom sista soliga, varma dagarna känns det som.

Och fått hem vår andra Hello Fresh-låda igår men hälften är typ dåligt och halvmögligt så kommer nog att sluta med det efter denna vecka, haha. Det var värt ett försök iallafall! Men recepten är toppen!

Kommentarer

  1. Tessie - fyrabarnsmamma ♡

    Känner igen mig precis! Jag har fyra barn, och min första dotter var jättelugn och nöjd och ”lätt”, sen har de bara blivit vildare och vildare för varje barn, och mitt fjärde barn – min son som precis fyllt 1 år är vääärldens virvelvind och är inte still en sekund 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish