Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lite bilder:

En middag för Kenzo. Egengjord puré på kokad lax, morot, sötpotatis och potatis. Värmer bara i mikron och blandar med mycket smör. Och så äter han avokado i sin smaknapp och dricker kallt vatten som han älskar.

Testat två rätter från Hello Fresh hittills och är ändå nöjda. Recepten är bra!!

Åt godaste räkmackan med bästis på vårt favvoställe (som ligger lite avsides men har så bra mackor och bakverk) och bebbe ville såklart smaka på mammas plånbok.

Min älskling! <3

Han är verkligen ööööverallt just nu. Och ställer sig upp mot precis allt. Får typ fem hjärtattacker om dagen minst. Han ramlar och slår sig någon gång om dagen också. Ska man köpa hjälm kanske? ;p Vet att det finns tyghjälmar till bebisar.

På pappas axlar!

Äventyr i lekrummet blir allt mer spännande. Igår fick han testrida på en gunghäst och tyckte att det var så roligt!

Och han äter inte bara hemgjord mat! Köper lite sådana här med för att det behövs ibland när man är på språng. Väldigt smidigt.

Delade på en bakelse och kollade YouTube med min bästa vän.

Och en snabb lunch för mamman när bebbe sov. Avokado, blandade bönor, oliver, rivna morötter, fröknäcke, hummus och färskost med tomat/örter. Så gott!

Mammafrukost och bebbefrukost. Han får gröt med smör och mosad banan och jag åt hallonkvarg med blåbär och chiakakor med smör och ost.

Myskväll hos bästis och egentid utan barn i ett par timmar.

En liten kompis som vi hittade på gården. Vi har sjukt mycket grodor och paddor (!?!) nu när det regnat en del.

Och måste tipsa er om mina favoritparfymer just nu! Dessa två från Valentino! ”Born in Roma” heter dom. Älskar, älskar, älskar!!

Loppisfynd till Kenzo. 20:- styck på dessa bodys. Allt är ju så dyrt nu så tar seriöst emot att köpa nytt ibland, haha. Han växer ju så snabbt med.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish