Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej fina ni och glad fredag!

Hur mår ni? Jag mår bra och startar dagen med ett besök av sotaren. Hatar när dom är här för dom kommer alltid in med skor och klampar runt i trappen (då dom ska upp på vinden) samt i vardagsrummet. Blir mycket städning och dammsugning efteråt, haha. Men ja, det måste ju kontrolleras när man har braskamin.

Idag står en heldag med min bästa vän på schemat då jag har en liten lista på saker jag ska inhandla till hemmet! Och ikväll kommer min fina svärmor hit och äter middag med oss. Ska bli jättemysigt!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Vi har haft ett riktigt fixarmode nu på slutet och har bättrat på färg på alla ställen där det är kantstött och slitet. Blir ju en del slitage på väggarna efter fem år i detta hus. Blev superfint! Gör så mycket att ha fräscha väggar.

Vi har filter vid varje fönster och alla dessa har nu tvättats + att filterna är bytta. Skönt att ha det gjort. Inte gjort det en enda gång under alla dessa år, haha.. Det var på tiden.

Och så har jag storstädat ur fläkten som var så äcklig. Inte gjort det sedan jag var gravid. Och min svärmor har hjälpt oss städa ur ugnen med!

Tips, tips på god handtvål! Fick tips av min vän och tipsar vidare till er. Doftar så otroligt gott. Köpte på Normal.

En nyfiken toakompis. Det är så sjukt att jag ser så otroligt mycket av både mig och min man i honom. Eller ja, det är inte alls sjukt egentligen men jag tycker bara det är overkligt att han är vi två i en liten person på något vis. Så stort och fint är det!

Tog med mig kvällssmoothien in i badrummet igår när jag skulle göra min hudvårdsrutin.

Och äntligen tog jag tag i det enorma tvättberget som har väntat på mig i flera veckor, haha. Tre stora, svarta sopsäckar är nu vikta och klara. Bygger jag någonsin hus igen så ska jag ha tvättstugan på övervåningen då det är där man (eller ja, vi) har alla sovrum med garderober och byråer.

Lyxar med overnight oats till frukost. Med blåbär, proteinella, valnötter och kokosflakes, mhmm.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish