Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej finisar <3

Gud vad skönt det känns att vara igång med bloggandet igen. Har saknat det och er så otroligt mycket!

Igår fick jag ett ryck efter kvällsgymmet och städade, fixade mat till Kenzo och tvättade. Mannen målade på vid trappen. Blir verkligen alldeles för sena kvällar för oss alltid men det är av någon anledning just kvällar och nätter jag är som mest produktiv. Har alltid varit så! Verkligen större delen av mitt vuxna liv. Varför? Någon annan som är likadan? Något jag verkligen vill bli bättre på till hösten och vintern är att sova och gå och lägga mig i tid. Jag har sovit med bebis max tre eller fyra gånger sedan han föddes under dagtid. Känns helt orimligt egentligen ;p Men det är ett litet mål jag har iallafall.

Idag ska jag fixa naglarna och så har vi rätt mycket jobb på schemat. Träningen ska göras och så ska jag ta tag i all tvätt som ska vikas och tas ut till skåp och garderober. Verkligen en never ending story med just tvätten när man är mamma till tre, hehe.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Lite bilder på mina fina och finklädda barn <3

Kommentarer

  1. Ida

    Det är väl jättebra att du sover med bebis nu om du känner dig stressad och nedstämd, sömn gör ju så mycket!
    Sen är det synd om oss nattugglor som hela tiden måste ”ställa om” och ”komma in i rutinerna” pga att samhället har 8-16-tider :/

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish