Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från igår

Fick en snabbfix hos min fina Emelie (@style.by.tonnie) igår. Färgade utväxten och tonade ner det varma i mitt hår. Blev såklart precis lika nöjd som alltid.

Gårdagens frulle. Älskar att långkoka havregryn med havremjölk och banan. Gärna lite chiafrön och krossade valnötter med. Och så skummad, varm mjölk, proteinella, bär och ännu mer valnötter på toppen. Mhmm.

Min söta bebbe fick prova att äta med sked själv och det gick faktiskt otroligt bra. Han har också fått in tekniken med att suga på klämmisar nu! Så gulligt.

Haha, att vara sockerfri gick ju sådär igår men ändå framsteg med tanke på att jag vanligtvis trycker två glassar, chips och en chokladkaka om dagarna. Detta slank ner igår innan gymmet. Behövde lite extra energi. Är besatt av dessa nötter som tyvärr är orimligt dyra. Men så värda det. Godaste jag ätit! Jag som är svag för chokladdoppade nötter när det kommer till naturgodis i lösvikt – dom kan jag knappt äta nu när jag testat dessa. Och dom var ändå favvisar förut. SÅ goda är dessa på bilden. Tips!

Kommentarer

  1. Hanna

    Du har fått mig att älska dessa också efter att du tipsar förut 😅 Då tipsar jag tillbaka att dessa finns att köpa i större påsar, billigare på nätet, typ apotea! Mer värt!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish