Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Moodboard och planer

Skrev ju tidigare idag att vi skulle måla till lite vid trappen och här nedan har ni anledningen till det.

Tidigare (när Jolie var bebis) så satt det en grind som man kunde rulla ut här och det blev rätt stora märken efter den när vi lyckades få ner den + alla fästen som den suttit i. Nu har det spacklats och på bilden här ovan är det faktiskt spacklat på flera ställen om man kollar noga. Dessa ställen ska nu målas över och i samma veva tänker jag att man kan bättra på färgen lite här och där runt omkring också. Har ju blivit så kantstött under dessa fem år som vi har bott här i huset.

Ooooch till det roliga. Nu ska vi äntligen måla om! Skrev ju i början på sommaren att vi skulle göra det men sedan har vi haft fullt upp med barn och semester + att jag har mått som jag mått och inte orkat ta tag i något större projekt. Har dock fått med mig mannen nu så han har lovat att fixa det. Här nedan har vi en liten moodboard med vilken stil jag tänker mig och jag skulle vilja ha en brun/beige-aktig färg med massor av detaljer i svart, rotting och natur. Vill ha en ny lampa, nya gardiner, nya lampor och nattduksbord och göra en helrenovering inför hösten och vintern helt enkelt. Steg nummer ett blir att hitta den perfekta färgen. Är så kluven kring om jag ska köra på något åt det bruna hållet eller mer åt det beiga. Har ni tips!?

Bilderna är lånade från Ellos och @emmamelins på instagram! 

Jag och Kenzo när vi besökte färgaffären förra veckan.

Kommentarer

  1. Jenny

    Jag tycker det är väldigt harmoniskt och lugnt om färgen slår över lite till grönt, typ gröngrå. Det har jag i sovrum/vardagsrum. Älskar den sänggaveln som är med på bilden 😍 Hade planerat att köpa men fanns tyvärr inte till min 140 cm säng 😩

  2. Christina Udd Eriksson

    Hej!
    Så roligt att ni ska göra om lite, alltid kul inför hösten.
    Jag har lanserat en kulör tillsammans med Nordsjö design.
    Den heter KIA HARMONY BEIGE och går att bryta fram hos din närmsta Nordsjö butik.
    Du får gärna kika på den eller på mitt instagramkonto kiaudd.
    Jag har den både i köket och i vardagsrummet. Så nöjd!
    Det är en varm beige kulör som verkligen ger harmoni. 🙌🏻
    Ha en fin dag❣️
    // Kia

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish