Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag måndag

Hej på er fina ni!

Måndag igen och vi har haft en himla härlig helg. Har hunnit med både badhuset och Leos Lekland. Överlyckliga barn såklart! Blev ju inte sämre av att bästa vännerna var med oss på Leos! Riktig lyckodag för stora och små =)

Idag åker dom stora barnen till sin pappa, jag ska bättra på min utväxt, vi ska måla till det vi spacklat över i trappen (kan visa sen) samt jobba. Har också massor med tvätt och städning som är standard efter en barnvecka, haha. Och så ska jag träna!Idag börjar jag också dag nummer ett som sockerfri (igen) och jag tänker att jag håller er uppdaterad längs resan. Ni vet nog alla hur det blir på sommaren. Jag har ätit flera glassar om dagen, mängder med godis, chips, pommes, pizza, choklad. Har försökt starta om 10 gånger i sommar men inte lyckats då jag tycker om att njuta av livet lite för mycket. Samtidigt så är det ju min mage och hälsa som tar stryk då jag inte alls mår bra av det. Brukar vanligtvis äta 80/20 och det fungerar väldigt bra för mig MEN måste kickstarta med 100/0 för att så småningom komma tillbaka till att kunna unna mig då och då. Är ju lite av en allt eller inget-människa och då är det svårt att hålla sig till lite då och då när jag väl börjat trycka glass och godis varje dag ;p Ja, ni förstår. Och som ni vet så är ett av mina motton ”ät och var glad” så jag vill inte stressa eller hetsa någon till att äta på något speciellt vis. Däremot så mår jag inte alls bra av socker, gluten osv som jag skrivit 100 gånger förut och märker så stora effekter på min hälsa när jag ser över vad jag stoppar i mig lite mer. Och då blir det värt det för mig. Handlar inte för fem öre om att gå ner i vikt, banta eller liknande utan äter stora portioner, ofta och mycket. Handlar mer om att utesluta det som gör mig mer ont än gott.

Fick hem vår första matlåda igår! Så nu ska det lagas mat. Som sagt, detta är inget samarbete utan har betalat själv! Känner att detta kommer att spara oss tid i form av att hitta inspiration till matlistan, skriva matlistan och sedan dessutom storhandla. Nu lär det bli middagar + matlådor och så behöver vi bara inhandla frukost och mellis. Vi provar ett par veckor och utvärderar iallafall! Upplever att det ändå var rätt ”lite” mat? Eller inbillar jag mig? Vi har ju tre storätare i vår familj i form av mig, mannen och Jason och är det små portioner så får vi antingen beställa fler portioner per rätt eller testa en annan matkasse. Eller bara börja storhandla igen – tråkigt nog ;p

Leos var som sagt super för både stora och små! Och Kenzo tycker det är så himla roligt att krypa runt där och åka rutschkana. Han älskar att bli lite ”rädd” och överraskad. Gud vad han ler och skrattar då. Avslutade med middag på Burger King efter fyra timmars lek.

Har hunnit med bananpannkaksfrukost men även vanliga pannkisar i helgen.

Badhuset var både efterlängtat och otroligt uppskattat av alla små i familjen.

Min stora tjej och lilla klätterapan som har börjat krypa mellan alla rum i huset nu.

Kenzo myste såhär med pappan framför tvn i säkert tio minuter. Han sitter vanligtvis inte stilla i mer än en halv minut men plötsligt händer det. Pappan njööööt vill jag lova.

Lunch och planering för kommande jobb för oss tre. Passade på när barnens pappa hade kidsen för bröllop i helgen.

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Feli

    Du skriver att ni är tre storätare. Är nyfiken 🙂 hur mycket tex pasta kör ni på för en maträtt? Eller hur mycket mjöl o ägg går åt för en pankaksfrulle?
    3 barn hör hemma på 9 månader, 2,5 och 4,5år plus min man och jag, 1kg Pasta räcker inte länger till rester 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish