Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Torsdag

Hej fina ni!

Hur mår ni? Torsdag idag och dagen till ära drar Jasons fotboll igång igen. Så kul! Idag är vi hemma med bebbe, tar tag i jobb och lite annat smått. Ska snabbstäda här hemma strax och sedan ta tag i kvitton och redovisning.

Igår hade vi besök av glassbilen och fyllde på frysen för sista gången denna sommar. Tänkte först köpa typ ett paket men slutade med en storhandling i vanlig ordning, haha.

Läste era kommentarer igår och det är definitivt någon form av hälsoångest i kombination med hypokondri som jag har drabbats av. Har ju varit hypokondriker sedan Jolie föddes 2018 men det har inte tagit över mitt liv och jag har inte mått dåligt av det som jag gör just nu. Har varit orolig i stunder ibland för olika saker men har hållit det i schack med träning, bra mat och bra rutiner. Och inget påslag av hormoner. Vet inte något tillfälle i livet som jag har haft mer hormoner äm som gravid och nybliven mamma. Blir så ynklig, känslig och liten. Känns lite som att allt bara brast väldigt hårt efter graviditeten (som var jobbig) när Kenzo väl föddes och allt hade gått bra. Blev som en smäll i ansiktet av stress, oro, ångest som jag burit på länge men tryckt bort. Den kom plötsligt ikapp.

Vi blandar alltid lite och köper isglassar och gräddglassar. Jag gillar inte isglass men resten av familjen tycker att det är det bästa som finns =)

Måste också passa på att visa tallrikarna högst upp i höger hörn på denna bild. Dom är faktiskt från Dollar Store dom med. 20:-/styck fick jag ge för dom. Lite skillnad i pris om man jämför med exempelvis Mateus där majoriteten av mitt porslin kommer ifrån. Många av mina tallrikar från Mateus har fått små ”sprickor” i sig efter fleeeeera år i diskmaskin. Jag började samla på porslinet 2015 innan Jason kom. Har sett på video att man kan använda ett medel från Pink Stuff och gnugga in för att dom ska bli som nya. Måste prova! Återkommer med resultat.

Något jag alltid ser till att äta ordentligt är frukost. Bananpannkakor är en stående favorit som ni redan vet och dessa åt vi igår. Med valnötter, chiafrön, kokosflakes, blåbär och björnbär + proteinella.

Mina älsklingar fick bada tillsammans för första gången igår! Gud vad dom har längtat och tjatat. Men vi har tyckt att Kenzo är lite för liten för att sitta med. Det gick iallafall hur bra som helst och dom var så oerhört stolta.

Tips, tips på enkel och så god vardagsmiddag! La ner torsk i en ugnssäker form och saltade + pepprade filéerna. Kokade råris på sidan. Gjorde en sås på spisen på creme fraich, färskost (med smak av tomat och örter), lite havregrädde, pressad citron, pesto med smak av soltorkade tomater och salt och peppar. Hällde såsen över fisken och in i ugnen på 220 grader tills torsken är färdig. Sååå gott! Serverade med broccoli och ärtor.

Önskar er en fin eftermiddag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Ida

    Vi har en badstol (Thermobaby Aquababy Badring) med sugproppar som lillasyster har fått sitta med i i badkaret sen hon började sitta och hon sitter fortfarande i den när de badar. Hon är 1,5 år nu och älskar det fortfarande 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish