Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Barnens resa del två

Hej finisar!

Är allt bra med er? Jag mår finfint.

Hoppas ni känner att det är okej med lite sämre uppdatering här inne men vi är ju just nu på vår enda semester i sommar som hel familj. Försöker hålla mig så aktiv jag kan men barnen och resan tar upp typ all tid =) Nu har vi landat på hotell i Göteborg!

I förrgår befann vi ju oss i huvudstaden och bilade därifrån vidare till mannens moster med familj som bor helt magiskt fint vid vattnet. Har nog inte varit så avslappnad som där på evigheter. Önskar att jag själv kunde bo precis som dom! Wow alltså! Och barnen blev så bortskämda med fina presenter, fick fiska, åka båt och leva livets liv! Är så så så tacksam och helt rörd över hur fin familj min käre make har. Vilka fantastiskt underbara människor. Finner inga ord för hur fina, snälla och varma dom är och jag har aldrig känt mig så välkomnad någonstans någonsin. Återigen så är jag SÅ tacksam och rörd över hur snälla alla var mot både mig och barnen. Blir helt rörd bara jag tänker på det.

Nu sover alla små och jag ska snart hoppa in i duschen och sedan mysa lite med mannen innan det är sovdags även för oss.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna: 

Sååå glad bebbe på hotellrummet innan avfärd!

Startade sista dagen i Stockholm på Naturhistoriska och var där i ett par timmar.

Blev såklart lunch på favoritstället innan avfärd mot Karlskoga och så fick barnen var sin keps i en sneakersbutik av bonuspappan. Ni ser dom nya kepsarna som dom valde på bilden högst upp när dom leker i parken.

Stannade i Örebro och åt pizza längs vägen.

Ja, ni ser ju! Barnen har levt sitt bästa liv och varit så lyckliga = jag blir så lycklig! Kenzo har sovit massor och svettats hur mycket som helst. Har verkligen varit så otroligt varmt ute. Som tur är så har han ammat bra och fyllt blöja efter blöja med kiss så det tar ju bort lite av oron som man känner när man har en liten bebbe i sådant här klimat. Mannens moster hade gjort chiapudding till oss (så himla, himla snällt av henne) som var SÅ god som vi åt på bryggan till morgonkaffet och Jolie som vanligtvis inte sover dagtid har faktiskt napat lite. Då känns det ju verkligen av att man har semester på riktigt, haha. Jason fick upp en abborre och dom hade en genomgång kring hur man ska rensa fisken. Sedan fick han smaka på sin fångst (tillsammans med lillasyster) efter att den hade fått ligga på grillen. Han var så stolt! Han älskar verkligen att fiska!

Åt bakad potatis med röra, pannkakor och glass till lunch i Mariestad. Så mysigt ställe!

Och köpte jordgubbar längs vägen med! Dom absolut godaste jag har ätit i sommar, mhmm.

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Sofia

    Bor din mans moster i Karlskoga? bor nämligen också där, tycker det var lite roligt då jag följt dig länge och så blir det så nära på något vis ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting