Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Tre måste ha produkter

Dessa produkter är tre som jag älskar lite extra just nu!

– Som ni vet så har jag ju ljust upp håret rätt mycket och efter att ha varit ifrån min frisör lite för länge så har håret en tendens att bli lite gult igen. Med denna så håller det sig sååå fint och kallare vilket jag älskar. Sjukt bra pris med! Och håret blir jättelent.

– Denna är en nygammal favorit som verkligen gör huden så ren och härlig. Kan inte leva utan nu dessa sommarmånader när man svettas och jag som alltid har smink kan få känslan av att huden aldrig blir riktigt ren. Men denna drar ihop porerna och rensar verkligen upp huden. Har använt i flera år!

– Och så har vi dessa knivar för ansiktet. Jag är ju absolut en hårig kvinna och trots mycket laser genom sista åren så gjorde min graviditet sitt. Håret kom tillbaka på måååånga oönskade ställen. Jag kör denna på överläppen och hakan typ varannan vecka! Sedan kan jag tillägga att jag vet att många rakar hela ansiktet med sådana här men det skulle jag aldrig våga. Är hellre fjunig i hela nyllet som jag faktiskt är än får stubb eller röda prickar.. =)

Kommentarer

  1. Sanna

    Det blir inte mer hårväxt o grövre hår när man använder en sån där? är sugen på o testa på överläppen men rädd att när det växer ut igen så blir det mer o grövre hårstrån🙈😅

  2. Sara

    Blir hårstråna på överläppen tjockare när du använder denna? Har en likadan men har inte vågat prova på överläppen 🫣

    1. Amanda

      Hårstråna vet inte om att dom blir rakade, så nej dom kommer aldrig bli tjockare eller mörkare. Stubb blir det när håret växer ut och det kan upplevas att stråna är grövre eller mörkare. Men när hårstråna har växt ut helt och det inte är nån stubb kvar så kommer stråna se likadana ut som innan du rakade! 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish