Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Inlägget innehåller reklam för Estrid

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår bra och denna dag har varit regnig och seg. Känns ändå helt okej efter en så lång period med sol. Gräsmattan behöver ju verkligen den här skuren med, hehe.

Igår hade jag mysigaste jobbstunden och min kod GABRIELLASKY ger er ett gratis resefodral om ni signar upp er för prenumeration samt köper ett startkit hos Estrid. Perfekt med fodral till sommarens resor. Prenumerationen styr ni helt själva beroende på hur ofta/sällan ni rakar er. Det jag gillar mest med dessa rakhyvlar är att dom glider så bra längs huden att du inte ens behöver raklödder om du bara behöver raka dig lite snabbt. Hemsida HÄR.

Och så avslutade jag med middag med bästis! Så gott och mysigt. Men ser ni mitt myggbett!? Sådär blir alla mina bett utan att jag ens kliar på dom. Huden blir helt spänd och blir som en allergisk reaktion runt hela bettet. Och det blir också ENORMT. Måste köpa allergitabletter asap för vi har rätt mycket mygg utanför oss på kvällarna. Har sådana där enorma bett på höfterna, magen, under brösten och på halsen nu. Blää. Och dom kliar inte ens utan värker bara för mig. Kliar typ första dygnet bara. Är det någon mer som är allergisk mot myggor? Så skum allergi ;p

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish